Rede 2 afholdt fysisk test for aktivister

MODSTANDSBEVÆGELSEN: I weekenden afholdt Rede 2 den obligatoriske fysiske test for aktivister i Modstandsbevægelsen.

I overensstemmelse med Modstandsbevægelsens helhedssyn indses det, at åndelig og kropslig regeneration er afhængig af hinanden. Man kan ikke være nationalsocialist i tankerne alene.  Ideologien må implementeres på alle niveauer – nationalsocialisme skal leves. Er revolutionen mulig uden en åndelig og kropslig fornyelse? Nej, da et fysisk og åndeligt svagt folk ikke kan befri sig, uanset hvor meget ”ret” det end har.

For at sikre at organisationens aktivister udfører deres træning, og desuden træner korrekt for at opnå den ønskede fysik, gennemføres der regelmæssige fysiske prøver i alle Modstandsbevægelsens reder i hele Norden. Testen er ikke på nogen måde en ”elitetest”, men mere en foranstaltning for at sikre, at aktivisterne opretholder et grundlæggende fysisk niveau. Testen er baseret på de samme krav som det finske forsvar bruger.

I weekenden afholdt Rede 2 den obligatoriske fysiske test for aktivister, hvor alle konkurrerede mod sig selv med formålet at opnå den konstante forbedring. Alle aktivister præsterede som forventet.

Se billeder fra testen herunder: • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Herman Von Snaps says:

  Ser godt ud. Gad godt have deltaget, men har ikke haft muligheden.

 • En sund krop er en forudsætning for et sundt sind! Godt arbejde.

 • Martin says:

  Fedt fedt.
  Det er faenme vigtigt, at træner jeres kroppe og er ‘fit for fight’. Husk at få trænet noget kampsport. Det er faenme vigtigt, at i lærer at slås. Jeg kan varmt anbefale boksning, brydning og MMA. Der ligger mange gode klubber på Sjælland og Jylland. I kan eventuelt starte et par stykker det samme sted. Udover det så husk at få løbet en masse. Det bedste selvforsvar er altid et 100 meters sprint. De røde og indvandrene vil altid være i stort flertal.
  Fortsæt det gode arbejde!

  Hil sejr!
  Venlig Hilsen Martin.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //