Retfærdighed for Jupiter Paulsen – NJP demonstration

USA: For et år siden blev den 14-årige Daisy “Jupiter” Paulsen dræbt af en afrikansk immigrant i sin hjemby Fargo, North Dakota. Lokale medier og lokale embedsmænd arbejder på at gerningsmanden slipper for sin straf.

Det amerikanske parti National Justice Party valgte derfor at demonstrere i byen for at kræve retfærdighed. På deres hjemmeside beskriver de formålet med demonstrationen således:

Lokale medier har gjort alt, hvad de kan, for at feje dette grusomme mord under gulvtæppet og chikanere ofrets familie til tavshed. Lokale embedsmænd arbejder på at give hendes morder Arthur Kollie en bøn om sindssyge for at hjælpe ham med at undgå straf.

Tusindvis af sager, lige så tragiske som denne, sker hvert år i Amerika. De fortjener alle opmærksomhed og politisk handling. Ethvert liv, der blev taget, kunne undgås. Hvis det ikke var for anti-hvide politikere, ngo’er og medier, ville ingen af ​​disse forbrydelser have fundet sted. Gennem radikal immigrationspolitik, »kriminalretsreform« og racemæssig hjernevask er det klart, at den officielle amerikanske regeringspolitik går ud på at reducere og i sidste ende erstatte den hvide befolkning. Denne politik førte direkte til mordet på Jupiter Paulsen. Politisk organisering er den eneste måde at forhindre, at dette sker for en anden familie igen.

Lørdag den 4. juni 2022 slog National Justice Party sig sammen med tilhængere og den lokale aktivist Peter Teft for at protestere mod denne ubeskrivelige uretfærdighed i Fargo og andre lignende over hele Amerika.

Denne video er dedikeret til alle ofre for anti-hvide vold.

Ikke én mere.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //