Revolutionen begynder med DIG!

NATIONALSOCIALISME: Modstandsbevægelsen opfordrer her folket til at generobre sine liv og både tænke og leve som sande revolutionære nationalsocialister.

Som tidligere er nævnt i flere artikler og foredrag, har det nationalistiske miljø generelt en temmelig stor uvane med, at bruge frygtelig meget tid og energi på at fokusere på, hvad der er galt med samfundet.

Misforstå ikke, det er vigtigt at påpege, dokumentere og belyse, hvad der rent faktisk sker for vores nationer og folk – men samtidig må det på en eller anden måde afvejes med et positivt budskab. Et budskab som kan minde os om hvad vi kæmper for og ikke kun hvad vi kæmper imod.

Masseindvandring – kun ét af flere symptomer

Der er ingen tvivl om, at masseindvandring udgør en ekstrem stor trussel for Europa og Norden. Masseindvandringen vil – hvis den ikke stoppes og vendes – effektivt ødelægge Europa. Punktum.

Race, etnisk særegenskab, kultur, identitet, videnskab, tro, traditioner og så videre – alt vil blive hvisket bort. Kort sagt: Verdens hvide befolkning vil effektivt udryddes – hvis ikke den gør modstand. Dette er den bitre sandhed.

Det som nu følger, er imidlertid vigtigt at overveje. Masseindvandring er kun et symptom. Dette kan hverken understreges eller gentages for ofte. Masseindvandring er kun et symptom. Et symptom på en syg nation og et sygt folk. Et symptom på et folk, der har været under konstante angreb i lang, lang tid.

Vi mener på ingen måde, at modstand mod masseindvandring er forkert. Man skal kæmpe imod det med næb og klør. Men man må huske på, at masseindvandring kun er et af flere redskaber, eller måske snarere våben, der bruges til at sænke den hvide civilisation.

En krigsførelse som har varet ved i generationer

Masseindvandringen er en direkte konsekvens af en krigsførelse, som har været rettet mod verdens hvide civilisationer i generationer. Det faktum, at europæiske mænd og kvinder overhovedet accepterer en direkte INVASION af deres egne nationer, siger lidt om, hvor effektiv denne krigsførelse har været.

Vi er blevet angrebet på en bred front – i lang tid. Svorne fjender af verdens hvide nationer har bedrevet en kulturel, åndelig og intellektuel krigsførelse – af bibelske proportioner. Alt for at ødelægge vores moralske, åndelige og mentale immunsystem – og i sidste ende vort folk og vores civilisation.

For at se resultatet af denne krigsførelse skal du blot besøge en vilkårlig europæisk hovedstad. Hvordan ser det ud der? Demografien? Kan man færdes sikkert der om aftenen, eller dagen for den sags skyld? Kriminalitetsstatistik? Prostitution? Narkotika? Forurening?

Eller lad os tage et andet eksempel. Hvad er det der optager vores yngre generationer? Er det deres sunde fritidsaktiviteter? Har de gode værdier? Har de god moral? Ser de konstruktive film og tv-shows? Hører de harmonisk musik med et positivt budskab?

Hvad er det som sendes på tv i dag? Hvilke film går i biografen? Hvilke er de mest populære tv-shows? Hvilke blade er populære? Hvilken slags musik er populær? Er der positive hvide rollemodeller for hvide drenge og piger, mænd og kvinder, i ovennævnte? Er det positive værdier og god moral, som promoveres? Hvilken slags «intellektuel» føde er det, at folk fodres med? Hvad tror du resultatet vil blive af dette?

Revolutionen starter med DIG!

Så hvad skal vi gøre? Hvordan skal vi få bugt med disse problemer? Vi skal rive dem op ved roden! Husk, at foruden masseindvandring, er dette rod i høj grad selvvalgt og frivilligt. Så igen – riv djævelskaben op ved roden!

Start med dig selv. Tag kontrol over dit eget liv. Smid dit tv ud og vælg selv hvad du vil fylde dit sind og liv med. Læs bøger om politik, historie, ideologi, filosofi, kunst osv. Lyt til smuk og opløftende musik. Musik med indhold, mening og måske endda et positivt budskab. Hvis du skal se film, så vælg selv filmen, og gerne en god film, som du kan lære noget af. Kom i form. Træn, spis sunde fødevarer og giv slip på usunde vaner. Lær selvforsvar. Stift familie. Pas på dine børn. Opdrag dem til at blive modpolen til det, som præsenteres som rollemodeller for nutidens børn og unge. Og sidst men ikke mindst, er du ikke medlem af Modstandsbevægelsen, så sørg for at blive engageret nu!

Listen kan fortsættes uendeligt. Men essensen af dette er, at du må tage kontrol over dit eget liv. Vores liv må generobres. Både fysisk og mentalt. Og ikke mindst må vi som en bevægelse, som en enhed, blive bedre til at bære det positive frem. Vi må ikke udelukkende fokusere på det vi skal kæmpe imod, men også på det, vi kæmper for – og hvorfor.

Hvert individ er som en byggesten i det som udgør folket. Kun ved at starte med os selv og leve som vi lærer – som revolutionære nationalsocialister – kan vi skabe de ændringer som er nødvendige for at generobre Norden og befri vort folk.

Revolutionen starter med DIG!

 

Søg om medlemskab i dag


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //