Rottekast på flere danske McDonald’s-restauranter

DANMARK: Der er blevet kastet rotter og mus ind i to danske McDonald’s-restauranter, det sker efter McDonald’s har udvist støtte overfor Israel i form af at give gratis burgere til israelske soldater.

Foto: Pixabay

Onsdag aften kastede to maskerede mænd adskillige rotter ind på en McDonald’s i Odense. Det viser en video udgivet på det sociale medie, TikTok.

Henover videoen står der skrevet ‘Boykot MCD/ISRAEL’ og ‘Rotter i MCD foran Vollsmose’. Der er også en emojii af et palæstinensisk flag og et fredstegn.

Også McDonalds i Glostrup har fået kastet skadedyr ind i restauranten, det fremgår af en rapport fra Fødevarestyrelsen, skriver Ekstra Bladet.

Kommunikationschef for McDonald’s Danmark Fannie Pramming bekræfter ligeledes episoden.

Ifølge Fødevarestyrelsens kontrolrapport betød angrebet, at restauranten måtte holde lukket resten af dagen ligesom der måtte kasseres adskillige fødevarer.

Rotte- og musseangrebene skyldes uden tvivl McDonald’s støtte overfor Israel under den igangværende krig mellem Palæstina og Israel, ligesom selve McDonald’s-kæden er et symbol på globalismen.

Flere engelske McDonald’s-restauranter har ligeledes fået kastet rotter og mus indenfor blandt andet i Yorkshire, Keighley, Ilkley og senest i Birmingham

 

Nogle af de mus der er blevet brugt imod de engelske restauranter. Foto: TikTok


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • at kalde mcd for restaurant er nok så meget sagt

 • De eneste 2 problemer med den her demontration er vel.

  1. Det nok blevet gjordt af racefræmmede.

  og

  2. Det dyreplageri, man dræber ikke mus eller nogen som helst andre dyr, på grund af at man vil demonstrære imod mennesker der dør.

 • Til Mikkel Der bliver tortureret 1000 vis af dyr hver dag på laboratorier i sundhedens navn. Synes du også at vi skal stoppe med, at behandle syge mennesker?


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //