MOD FRIHED!
Demonstration i Finland

DEMONSTRATION: Den finske nationalsocialistiske bevægelse Kohti Vapautta (Mod Frihed!) inviterer alle ligesindede til stor demonstration d. 6. december.

Kohti Vapautta (Mod Frihed!) er en finsk nationalsocialistisk bevægelse. Den blev skabt ud af traditionen for uafhængighedsdagens demonstrationer af samme navn.

Der har været arrangeret Nationalsocialistiske Kohti Vapautta!-demonstrationer siden 2016, som en aktiv protest mod den pågående befolkningsudskiftning, såvel som den pengetilbedende udenlandske politiske elite.

Hver 6. december marcherer finske nationalsocialister gennem gaderne i Helsinki. Vi byder også alle udenlandske kammerater, som deler vore værdier, velkommen.Selvom Kohti Vapautta! startede som en årlig march har bevægelsen siden udviklet sig til en bevægelse, som er aktiv på alle årets dage. Vi stræber efter at gøre vores uafhængighedsdag til det flerårige højdepunkt af vores urokkelige og målorienterede arbejde, som udføres gennem landet hele året.

Vi er en bevægelse for de som handler, for vi mener, at propaganda og direkte handling går hånd i hånd. Politisk analyse har ingen kraft, hvis nationalister ikke vover at stille op på gaden og forsvare deres sag. Vi byder derfor alle kammerater velkommen, som anerkender, at tiden er kommet til at gå fra ord til handling.

Vi ses i Helsinki d. 6. december!

Se teaseren til denne traditionsrige demonstration nedenfor:


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //