Rekrutteringsmøde i Rede 2

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Den Nordiske Modstandsbevægelses Rede 2 har afholdt rekrutteringsmøde.

Modstandsbevægelsens Rede 2 har i dag afholdt et rekrutteringsmøde et sted i København.

De nye ansøgere fik information om Den Nordiske Modstandsbevægelse, kampen og livet som aktivist.

Den nationalsocialistiske kamp har i dag fået tre nye kæmpere. Nordfront byder dem velkommen og ønsker god kamp!

Medlemskab af Modstandsbevægelsen

Den Nordiske Modstandsbevægelse søger primært aktivister som er villige, og i stand til, at give sig 100 % for kampen. Som aktivist kræves det at du træner og holder dig i form, udviser offervilje og er villig til offentligt at stå frem på gader og torv. Det er Modstandsbevægelsens aktivister som er spydspidsen af den nationalsocialistiske frihedskamp, og de som ses i organisationens hvide skjorter til demonstrationer, hvor de bærer den ærefulde aktivistnål.

Aktivist i Modstandsbevægelsen er en titel, og noget man skal gøre sig fortjent til.

Er du ikke i stand til at træne, eller vil du ikke stå frem offentligt, kan du blive en del af Modstandsbevægelsen som aktivt medlem. Som aktivt medlem kræves det ikke at du træner eller viser dig offentligt på gaden, men det kræves at du bidrager til kampen ved blandt andet propagandaspredningen i form af opsætning af klistermærker og plakater. Aktive medlemmer kan også inviteres med til offentlige aktiviteter, hvis de ønsker det.

Aktive medlemmer og aktivister udgør en indre kerne af Modstandsbevægelsen og er ofte i kontakt ved enten fysiske møder eller via nettet.

Ønsker du som sympatisør af den ene eller den anden grund ikke denne kontakt, kan du vælge at bidrage til kampen som økonomisk støttemedlem. Støttemedlemmer befinder sig udenfor organisationens indre kerne, har ingen kontakt til organisationen og bidrager kun økonomisk.

Tag del i fællesskabet

Hold dig ikke tilbage. Modstandsbevægelsen er ikke kun en aktivistorganisation, men et fællesskab, og alle kan bidrage med noget. Vi har brug for kvinder som mænd, unge som gamle, akademikere som arbejdsmænd.

Den Nordiske Modstandsbevægelse sigter efter at blive et samfund i samfundet, og vi må selv skabe det. Vi må tage hånd om os selv – sammen – og vi må være kreative og opfindsomme. Er du landmand, så doner fødevarer til organisationen. Er du håndværker, så byg for organisationen. Kan du strikke eller sy, så hjælp organisationen på denne måde.

Sammen er vi stærke, og dette er den 11. time. Alle kan gøre noget!

 

Bliv en del af fællesskabet


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Jacob Vullum Andersen says:

    Velkommen til de nye.

  • Asbjørn Nielsen says:

    Godt at høre og godt arbejde! 🙂


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //