Aktivistdagene 2019

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Denne weekend afholdt Den Nordiske Modstandsbevægelse de årlige Aktivistdage, hvilke bød på taler, fysiske aktiviteter og præsentation af ændringer i Modstandsbevægelsens danske gren.

Igen i år afholdt Den Nordiske Modstandsbevægelse de årlige Aktivistdage, hvor aktivisterne i år var samlet under parolen “Fremgang, succes og optimering”.

Aktivistdagene bød i år på taler fra både førstegangstalere og mere erfarende talere, samt forskellige fysiske discipliner, udnævnelse af nye aktivister og uddeling af to særlige diplomer.

De fleste deltagere ankom i løbet af fredagen og arrangementet blev officielt skudt i gang tidligt lørdag formiddag, da konferencieren bød et forventningsfuldt publikum velkommen og præsenterede dagens første taler, førstegangstaleren Peter Bak. Talen handlede om nationalsocialismen som den spirende logik ud af naturens evige love, og hvordan nationalsocialistisk sejr dermed er uundgåelig, da naturen altid vil opretholde balance og orden.

Peter Bak taler ved Aktivistdagene 2019.

Dagens næste taler, Viktor Clausen, benyttede også Aktivistdagene 2019 til at debutere som taler i Den Nordiske Modstandsbevægelse. Her blev fokusset rettet mod ungdommen, manglen på identitet hos unge og det stigende antal unge, som bliver diagnosticeret med en psykisk lidelse.

Viktor Clausen taler ved Aktivistdagene 2019.

Efter dagens første to taler var tidspunktet kommet, hvor to særlige individer skulle hædres for deres store arbejde for Modstandsbevægelsen. Den nationale chef for den danske gren af Den Nordiske Modstandsbevægelse overrakte to diplomer; et for årets aktivist til Rede 2’s Viktor Clausen, og et for overdådig indsats med Nordfront.dk til Jacob Vullum Andersen. Med disse udmærkelser fulgte et par gaver som ses på følgende billeder.

Viktor Clausen får overrakt diplomet for årets aktivist og den medfølgende gave.

Viktor Clausen som årets aktivist.

Jacob Vullum Andersen med udmærkelsen for sin store indsats med Nordfront.dk.

Da klapsalverne stilnede af havde mange ord allerede fyldt luften, men dagen var langt fra omme. Det var tid til en pause i programmet og tid til frokost, hvor folkene på tværs af rederne kunne socialisere og lære hinanden bedre at kende.

Tyrrunefanen hejses.

Tyrrunefanen vajer over Aktivistdagene 2019.

Efter pausen gik det løs med forskellige fysiske discipliner og lege i form af bueskydning, øksekast, og forskellige kamplege.

Første fysiske disciplin var bueskydning, hvor deltagerne konkurrerede mod hinanden i at ramme målet med flest mulige pile.Næste prøvelse på programmet var disciplinen øksekast, hvor deltagerne igen konkurrerede i at ramme målet flest gange.Aktivisterne prøvede også hinanden og sig selv af i forskellige former for sparring.Efter at have fået pulsen godt i vejret samlede deltagerne sig i studiegrupper for at læse op af, og diskutere indholdet af, udvalgte kapitler af artikelserien Evig Front, inden det igen var tid til at søge indendørs til anden runde af taler.

Konferencieren bød nu en af de mere erfarende talere på scenen. Kristian Niss fra Rede 3 gav en indsigtsfuld og motiverende tale om nødvendigheden af en stærk regering, for blandt andet at forhindre Kalergi’s endelige dom over det nordiske folk.

Kristian Niss taler ved Aktivistdagene 2019.

Det var nu blevet tid til dagens højdepunkt, hvor Den Nordiske Modstandsbevægelses danske grens nationale chef skulle tale. Talen indeholdt både årsrapport og vurdering af det seneste års aktivistiske indsatsområder, samt motiverende ord, ros af aktivisterne, og sidst men ikke mindst en præsentation af ændringer i den operative struktur for Modstandsbevægelsen i Danmark. Ændringer som skal optimere såvel kommunikation som aktivisme og tage aktivismen til nye højder.

Foruden at motivere og slå gnister i publikum med sin stærke tale skulle den nationale leder også udnævne 4 nye aktivister og overrække dem den ærefulde aktivistnål.

Nordfront lykønsker Viktor Clausen, Malthe Christiansen, Peter Bak og Anders Dahl med den nye titel!

Viktor Clausen udnævnes til aktivist i Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Malthe Christiansen udnævnes til aktivist i Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Peter Bak udnævnes til aktivist i Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Anders Dahl udnævnes til aktivist i Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Det officielle program var nu nået sin ende. Atter sultne blev der dækket op og spist aftensmad, mens dagens indtryk blev diskuteret.

Efter spisningen gjorde mandskabet på podcastet Opråb klar til optagelse, mens resten af selskabet samlede sig udenfor rundt om bålet til fællesskab og hygge.

Mandskabet på podcastet Opråb gør klar til optagelse.

Resten af aften bød på frie aktiviteter, bål, snobrød og gode historier. Efter en så lang og begivenhedsrig dag var den sidste mand i soveposen inden klokken slog 24.00.

Søndagen var oprydnings- og hjemrejsedag. Efter morgenmaden gik oprydning og rengøring af bygningen og området i gang og ved 10-tiden tog alle afsked og tog hjemad.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Fed tur, der gav en mere blod på tanden frem til næste år. Hil sejr!

 • Thomas Ploug says:

  Håber at man en dag selv kan være med, Hil sejr!

 • Herlig lesning og flotte bilder. Bra jobbet Danmark!

 • Anders says:

  Tak for en fed weekend kammerater

 • Martin D R2 says:

  Tak for en god, intens og informativ Weekend. Vi går en lovende fremtid i møde
  Hil Sejr

 • Viktor says:

  Vi vokser og vokser, og absolut ingen kan stoppe os.
  Hil Sejr!

 • Martin says:

  Meget gledende å se den positive utviklingen i Danmark!
  Hyll seier fra Norge!

 • Flott å se fremgangen i Danmark!
  Hill Seier!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //