Julens hedenske oprindelse

HØJTID: Julen er en gammel hedensk fejring af vintersolhvervet, hvor man ofrede og delte ud af egen velstand for at få årstidernes hjul til at dreje, så den livgivende sommer ville vende tilbage.

Julen er en gammel hedensk tradition, som kristendommens ledere indså de ikke kunne få det europæiske folk til at skilles fra. Derfor forsøgte de i stedet at overtage traditionen, ved at knytte deres navne, helgener og skikke til den. På trods af Kirkens utallige forsøg på at udrydde den førkristne tradition, og det moderne samfunds forsøg på at kommercialisere og trivialisere den, fortsætter mange af de tidligere skikke i den moderne udgave af vores oprindelige fejring.

I hele Europa blev vintersolhvervet fejret, og tidligt i kristendommens eksistens placerede de kristne ledere Jesu fødsel på dagen for en romersk højtid kaldet “den ubesejrede solens dag“.

I det nordlige Europa ofrede man under vintersolhvervet, den mørkeste tid på året, for at solen  skulle vende tilbage, og for at man skulle få en fremtidig god høst. Når man ofrede kaldtes det at “blote”. Man skulle dele ud af sin egen velstand, for at det skulle gå en godt. Man ofrede for at årstidernes hjul skulle dreje videre, at den varme, livgivende sommer ville vende tilbage og erstatte den mørke kolde vinter, og det er nok derfor, at den blev kaldt “julblot”.

Under fejringen, som hørte til julblotet, blev der drukket meget øl, og det hed at drikke jul. For eksempel blev det under vikingetiden sagt, at man “drak jul”, en tradition der siden har levet og udviklet sig til de senere tiders julefester, hvor maden har fået en vigtigere betydning.

I den forkristne periode bestod vintersolhvervsblotet af, at man hang ofrede dyr og dyredele op i træer i særlige hellige lunde. Nogle gange blev antageligvis også mennesker ofret, selvom det nok var usædvanligt. Ved ofringen ville ni dyr eller ni slags dyr blive hængt op. Tallet ni var vigtigt, og nogle træer var hellige, som et symbol på livet og gode høstår. I moderne tid findes rester af disse traditioner, eksempelvis ved at man tager noget fra det evigtgrønne træ, eller hele træet, ind i hjemmet, i form af det nylige juletræ. Og at man finder de fine ting frem, symboler på gaver, ofre, som man for nyligt begyndte at hænge op direkte på juletræet, hvor de røde kugler måske symboliserer de ofrede dyredele, der blev hængt i lundens træer for tusinder af år siden.

Denne artikel blev oprindelig publiceret d. 23. december 2018.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Påsken er også hedensk. Mange af de dage vi fejre som kristne har tidlige været hedenske.

 • Man ved ikke engang om Jesus blev født på juledagen 24./25. december, det var bare noget de fandt på for at flette traditionerne sammen og gøre det lettere for folk at omvende sig til den fremmede religion.

 • Jesus var jøde. Kristendommen er et oldgammelt jødisk våben, der udelukkende tjener at trælbinde dets følgere.

  Paganisme er vejen frem. Og tro mig, når jeg siger, at (((staten))) snart begynder at forbyde vikingetraditioner mv. De hader folket. Staten er vores fjende. Den eksisterer kun for at destruere os.

  Lad være med at stole på NOGEN som helst myndighedsperson. Du kan ikke stole på dem. Hverken politikere, politiet, læger osv. De er fulde af lort, og mange af dem ved det ikke engang selv, da de er så ekstremt indoktrineret, at de ikke fatter hoved eller hale af noget som helst.

  Et eksempel er f.eks. alminox, som er “mod halsbrand”. Lægerne anbefaler det. Halsbrand opstår fordi man har for LIDT mavesyre – det svækker nemlig lukkemusklen i esophagus. Alminox gør din mave endnu mere basisk. Det afhjælper måske symptomerne midlertidigt, men i det lange løb, gør det kun dit problem værre, da din mave bliver mere og mere basisk, selvom den skal have en pH-værdi på mellem 1-3. Og lige pludselig kan du ikke fordøje din mad og optage vitaminer og mineraler – og så stopper din hjerne med at fungere ordentligt, og så bliver du en passiv slave. Alminox er TV i pilleform.

  Der er jøderi overalt. ALTING i verden er 180 grader på hovedet. Gør ALTID NØJAGTIGT det modsatte af, hvad staten fortæller/anbefaler dig, og du vil få det rigtig godt. De er djævle, og de søger KUN at udslette dig og alt, hvad du står for. (((Myndighederne))) er din fjende nummer 1.

  Systemet er baseret på 100% løgn. 100%. Ikke 0.0000001% af, hvad de siger, er sandt. De er KUN ude på at ødelægge dig. De er nogle jødedjævle, og de skal bekæmpes med alle midler, som de skadedyr, de er.

 • Christian says:

  Kristus var ikke jøde. Det kunne være en ide ikke at skabe splid mellem vor folk, men at enes om at kæmpe, hvor det er nødvendigt.

 • Fjotolf Hansen says:

  “Kristus var ikke jøde”… nej, og paven er ikke katolik LOL

 • Faktisk har der været en kæmpe disput omkring lige præcist det, om paven er katolsk, siden år 1054, hvis ikke før.

 • Generalen says:

  Rigtig god historie.

 • Ja der er desværre kun få læger der er imod symptombehandling.

 • jødiskmatrix says:

  Abrahamisme er en totalitær doktrine, skabt med det ene formål at trække hele verdens befolkningen ind i dets matrix, som spiller alle parter i deres rolle til at give den totalitære magt til det “valgte folk”. Den nordiske hvide europæers rolle er at begå selvmord, så de lavere begavet racer nemmere kan bedrages ind i den totale kontrol.
  Kristendommen er ikke noget at være stolt af, ej hellere Islam, det hele er jødisk fup og fidus for at præge på jeres følelser, og lede jer mod den 3000 år gamle agenda.
  Myndighederne er fjenden af menneskeheden, det kristne flag er et symbol på fremmed okkupering.
  Den eneste grund til at der er nogle som ønsker kristendommen ødelagt, er fordi at den kristne religion er halv hedensk, og de fleste traditioner, skikke og samhørighed der er i kristendommen, er hedensk, for det var den eneste måde de kunne få os konverteret. Efterlad kristendommen til det den er, i sine reneste form, og så har vi 100% jødedom.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //