To aviser dømt for tankekriminalitet i Sverige

UNDERTRYKKELSE: I går blev de to kvinder, der har været ansvarshavende redaktører for Nordfront og Motståndsrörelsen.se dømt.

Falun byret meddelte i dag dommen mod Elin Reinhardt og Emma Karlsson. Reinhardt er ansvarshavende redaktør af Nordfront.se og Karlsson har tidligere været ansvarlig for Motståndsrörelsen.se.

I dommen mod Nordfront blev Reinhardt frifundet for et af de forhold, som Rigsadvokatens anklager forsøgte at få hende dømt for: Et billede af en t-shirt med teksten »Heig Isel«. Byretten var ikke enig med anklageren i, at selve teksten automatisk kan tolkes som en strafbar udtalelse.

Reinhardt blev derimod dømt i en anden sag, hvor den samme t-shirt var synlig i en artikel, der ifølge landsretten ser ud til at have beskrevet personen, der havde den på, som en »nationalsocialistisk aktivist«. At skrive om nationalsocialistiske aktivister og vise billeder af en t-shirt med teksten »Heig Isel« er individuelt helt lovligt, men ifølge landsretten bliver det ulovligt, hvis man kombinerer dem, for så kan læseren forestille sig, at der står »Sieg Heil« på t-shirten og at artiklen dermed er en sublim hyldest til Det Tredje Rige, som igen bliver en hyldest til »holocaust«, som igen bliver en form for udtryk for foragt for jøder og igen så bliver til »ophidselse mod en etnisk gruppe«, eller »hetz mot folkegruppe«, som den svenske version af racismeparagraffen bliver kaldt.

Reinhardt blev også dømt for Nordfronts hæsblæsende og humoristiske anmeldelse af, hvordan Netflix castede sorte skuespillere i hvide roller i tv-serien The Witcher.

Dømt for fire artikler på grund af deres »undertone«

Vedrørende anklageskriftet mod Karlsson og Motståndsrörelsen.se handlede sagen udelukkende om publikationer, der beskrev laseraktionen mod »holocaust«-konferencen i Malmø. Ifølge dommen udtrykte fire af artiklerne ikke rigtig nogen holdning til kampagnen, men havde en »fejrende undertone« og blev kun dømt ud fra det; dette også på trods af, at det budskab, der blev projiceret – »Holocaust er en fup« – er fuldstændig lovligt at udtrykke i Sverige. En femte artikel, som var et interview med en af ​​de anonyme aktivister, der gennemførte kampagnen, beskrives af byretten som »udtrykkelig ros« af kampagnen og blev derfor også dømt ulovlig.

For disse tankeforbrydelser blev både Karlsson og Reinhardt idømt betingede fængselsstraffe og bøder.

Oprindeligt offentliggjort på Nordfront.se.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Tankekriminalitet, Criminal minds, Suspicious individuals, . . Hvis ikke lige du synes om CIA’s nye verdensorden, hvor fejlfarverne, journalisterne samt politikerne har slået alle hvide ihjel, og hvor CIA har foræret alt til congo’s befolkning. Så har du helt automatisk i CIA’s øjne en kriminel hjerne. Og det slutter ikke kun med det, CIA vil prøve at benytte Thought control på dig, for at få dig til at blive tilhænger af CIA’s nye verdensorden. De vil starte med at benytte løgnpressen altså journalisterne mod dig. Og virker dette ikke, så begynder de at anvende et program der hedder: Trauma Based Mind Control på dig, et program designet i sovjetunionen. Det er hvad CIA vil benytte næstsidst, i et forsøg på at slå the target ihjel, inden de vælger at snigskyde eller forgifte the target.

    I kan blive en del af min klub: https://archive.org/details/@apoorguy . Min klub er et slags anti-virus program, efter som at CIA kalder deres Trauma Based Mind Control program for en Mind Virus. Det koster ikke noget, og man skal ikke underlægge sig nogen lov, regler eller veje som nogen vælger at kalde det.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //