Gør modstand!

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Mikkel Pedersen fra Den Nordiske Modstandsbevægelse opridser her ugens voldelige overfald af danskere og opfordrer til modstand!

Nedenstående er udpluk af voldsepisoder fra ugens løb, hvor danskere, voksne som børn, er blevet overfaldet og ydmyget af racefremmede.

19. August
15-årig racefremmed anholdt efter serie af gruppeoverfald
I løbet af kort tid er tre unge mennesker blevet udsat for grov vold i Fælledparken. Alle tre overfald blev begået af en større gruppe, men kun én person er anholdt.

17. August
Kvinder på stribe grusomt voldtaget, plyndret og efterladt hjælpeløse
Tre udenlandske mænd tiltalt for grove voldtægter og røverier

17. August
Racefremmede kaster æg mod Marlene – ‘Vi kommer igen’
»Nu kommer politiet, men vi kommer igen senere.«
Truslen kommer fra en hærdebred mand af mellemøstlig herkomst.

13. August
Dreng overfaldet og sparket i hovedet af indvandrerdrenge i flok: Han havde noget, de ville have
En 15-årig dreng fra Sakskøbing blev onsdag aften ved 20-tiden overfaldet i en gangtunnel ved Maribo Banegård, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

16. August
Teenager blev overhældt med urin ved overfald
Offeret blev skubbet op imod en husmur, fik knytnæveslag i ansigtet og blev overhældt med urin. Han kørte med letbanen ud til bydelen sammen med en ven, hvor en gruppe på 12-13 personer ventede på dem ved stationen.

15. August
Politiet efterlyser voldsmand
Den efterlyste beskrives som afrikansk af afstamning. Han er 25-35 år, cirka 175 centimeter høj og almindelig af bygning. Han har kort, sort afrohår og var iført sort træningstøj.

14. August
Kvinde forsøgt voldtaget af mellemøstlig mand – politiet beder om hjælp
Gerningsmanden beskrives som: Mellemøstlig af udseende, 22-27 år, 175-180 cm høj, alm. af bygning, sort kort hår som var klippet kortere i siderne.

Danmark under angreb

Statsminister Mette Frederiksen sagde på et pressemøde i forbindelse med Socialdemokratiets nyligt afholdte sommergruppemøde, at “indvandrerdrenge må ikke gøre det utrygt at tage S-tog” og at et kommende politiforlig skal “sikre almindelige danskeres tryghed og frihed”.

– Det her handler om, at når man bruger S-togslinjerne i Storkøbenhavn, så skal man ikke være bange for at tage hjem om aftenen, fordi der er 15-17 indvandrerdrenge, der ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt, siger statsminister Mette Frederiksen og fortsætter:

– Man skal ikke være bange for at gå ned i sin egen vaskekælder, og man skal ikke gå uden om indkøbscentrene på den københavnske vestegn.

Men Mette, om du så fordobler politistyrken vil du ikke komme problemet med racefremmed dominanskriminalitet til livs, før der ligger en betjent på spring i enhver busk i enhver forstad eller står klar på hver en legeplads på enhver skole. For multikulturen er nu for alvor krøbet ud af ghettoen og ind i netop forstæderne, og de racefremmede indtrængere færdes nu på de før så ellers rolige stisystemer mellem ligusterhækkene. Hvor børn og unge tidligere har kunnet færdes sikkert og trygt selv efter mørkets frembrud i villakvarteret, eller blive på stranden til solen gled helt ned under horisonten, deles omgivelserne nu med hvad der indtil var glemt i ghettoen.

I ghettoen gemte og glemte vi gennem alt for lang tid hvilket element vi havde ladet politikerne indføre til vores land, og den arabiske og afrikanske terror har nu fundet idyldanmark og det uforberedte unge fællesskab under sommerhimlens aftener som deres jagtplads i søgen efter hændelser og ofre, som de kan hævde deres dominans overfor.

Vi skal ikke længere tilbage end til slutningen af juli for at finde et eksempel på denne dominansvold, som siver ud af ghettoens betonverden og ind i det bløde og før så trygge Danmark – en episode som personligt rørte mig dybt.

To yngre mænd blev en lørdag nat stukket med kniv og slået og sparket af racefremmede, da de i Sejs ved Silkeborg havde spurgt en pige, om hun ville med ud at bade. Det ville hun ikke og de yngre mænd forsætter selv videre til vandet. Da mændene var færdig med svømmeturen, dukkede en cirka 15-årig racefremmed dreng op. Han spørger, hvad de har gang i. Og så slår han den ene af de to mænd med tre knytnæveslag i ansigtet. Så ankom yderligere mindst tre andre unge mænd. De var bevæbnet med køller og kniv, og situationen eskalerede. Den ene af svømmerne blev stukket i maven med kniven og måtte senere køres til behandling på sygehuset i Skejby. Den anden fik et overfladisk snit i sit ene lår. Ofrene er 23 og 24 år.

Sejs ved Silkeborg er ingen ghetto. Området er ikke hjemsted for socialt udsatte. Sejs er et pænt område med ordentlige mennesker, mennesker som du og jeg, mennesker med arbejde og familie, altså helt almindelige danskere. Sejs blev hærget af multikultur og Danmarks ungdom blev stukket og banket til blods fordi at de havde gjort hvad danske unge altid har gjort – nydt en dejlig sommeraften ved vandet.

Hør mere om overfaldet i Sejs i podcastet Opråb

Så før Mette Frederiksen kan garantere en betjent på hver en strandbred eller i hvert et træ kommer vi ikke til at opleve trygge Danmark, så længe den invasive race er bekæmpet. Selv hvis mere politi kan føre til flere anholdelser af racefremmede gerningsmænd, så vil overgrebene stadig forekomme og flere og flere danskere må stille sig op i rækken med de skamferede, gennembankede, ydmygere, knivstukne og voldtagne. Antallet af danskere som føler multikulturen på egen krop og må leve med ar på krop og sjæl vil stige, mens vi kan sidde at se på hvordan de racefremmede, som dog bliver anholdt og dømt for deres hynæneadfærd, straffes med et forløb med en pædagogisk indsats, som det sås da dommen lød for en racefremmedes overfald på en dreng på et offentligt toilet i Sønderborg i juli.

Gør modstand!

Vi har et problem, mine brødre og søstre af Danmark. Et problem som vi deler med vores brødre og søstre af Norden og hele Europa. Personligt er jeg vokset fra opfattelsen af, at vi kan stemme os ud af dette problem. Jeg ser ikke, at løsningen kan komme fra hverken den ene eller den anden indvandringskritiske politiker på Christiansborg, for han eller hun bliver en del af et politisk system som fejler. Jeg tror ikke på det rådende liberaldemokratiske system, som for mig mest ligner et realityshow for dem som selv deltager i den slags underholdning og lukker øjnene for dets ineffektivitet. Ej har jeg megen tiltro til, at staten, som den ser ud i dag, lever og ånder for folket, men at den derimod fungerer som formynder og plantagevagt, som forvalter folket til fordel for den for politikernes så hellige økonomi. Jeg kan ikke have tillid til en stat og et politisk system som sætter livløst materialisme over levende biologi, eller sagt på en anden måde, sætter penge over mennesker.

Så kære Mette Frederiksen, og resten af pakket på Borgen, jeg hører hvad i siger og jeg læser hvad i påstår i vil, men jeg ser samfundet sejle i højere og højere bølger. Jeg hører jer tale, når i holder møder og når i interviewes i TV. Jeg hører jer hver dag, men jeg tror mindre og mindre på jer. Jeg ser jer spendere lystigt af folkets surt tjente penge til gavn for bankerne eller udenlandske organisationer, og jeg ser jer dømme og straffe folk for at bruge deres stemme. Jeg ser jer tillade indoktrineringen af generation efter generation fortsætte – tolerance, lighed, multikultur, homofili, anti-hvidhed – og jeg ser den hvide befolkning i Danmark bleve mere og mere frustreret og rasende. Og hver dag er det dem jeg henvender mig til. Jeg henvender mig til den efterhånden tilpas rasende del af Danmarks befolkning som har fået nok af jeres globohomo-demokrati, som hver dag stjæler mere og mere af folkets identitet og fremtid her på denne plet af planeten som kaldes Danmark.

Flere og flere helt almindelige danskere er ved at vågne op til erkendelsen af, at de bliver ført bag lyset og at deres liv for staten og det politiske system kun betyder noget i forhold til produktivitet. Kan du arbejde, så arbejd – er du syg, så arbejd alligevel, som er blevet resultatet af vores nuværende kompromisdemokrati. Den helt åbenlyse ligegyldighed for folkets ses i systemets utrættelige import af racefremmede med begrundelser som “vi må være tolerante”, “de er på flugt”, eller “der mangler hænder”. Igen er det materialismen og påduttede begreber om, at vi bør dele vores hårdt oparbejdede samfund som bliver til en ligegyldighed over for folket. For vi bliver udskiftet, hvilket er den pæne måde at formulere sig. Vi bliver mere korrekt formuleret udryddet som folk.

Så til de af jer, hvide danskere, som begynder at kunne skue gennem det politiske røgslør og ser, at i allerede er i slagtehuset. Til jer som jeg hver dag ser ytre jeres frustration på Facebook med fare for at blive blokeret eller få slettet jeres konto siger jeg, lad os tale. Ikke på Facebook eller noget socialt medie. Lad os mødes og tale, som i de gode gamle dage.

Den Nordiske Modstandsbevægelse er modstanden mod dette defekte og folkefjendtlige regime kaldet det liberale demokrati. Som nationalsocialister ønsker vi, at staten skal være for folket, og ikke omvendt. Tilværelsen i Danmark har været på vej ned mod en mørk blindgyde alt for længe. Vi kan ændre kursen af dette samfund, men det kræver at vi forkaster enhver idé om Christiansborg-fnidder og kompromisdemokrati.

Tag del i kampen
Kontakt Den Nordiske Modstandsbevægelse!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //