Nordendagene 2022

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Årets udgave af Nordendagene blev i weekenden afholdt i Västra Götland i Sverige.

Lørdag den 30. juli var medlemmer og sympatisører fra hele Norden samlet i Västra Götaland for at gennemføre årets Nordendagene.

Efter at konferencieren havde budt alle gæster velkommen og gennemgået reglerne og dagens program, var det tid til konkurrencer.Deltagerne blev delt op i hold og holdene dystede herefter mod hinanden i disciplinerne stafet (med en makker på ryggen), tovtrækning, bæring af en natursten på omkring 65 kg og til sidst hammerkast. Det vindende hold gik derefter videre til finalen, hvor vinderne skulle dyste mod hinanden.

I den første gren af ​​finalen skulle deltagerne løfte en vægtstang fra jorden og derefter over hovedet med armene helt strakt. Konkurrencen startede med en lav vægt og steg derefter med 5 kg, indtil kun én person kunne klare den aktuelle vægt.

I den næste gren skulle de, der gik videre, konkurrere om at lave så mange burpees, som de kunne klare på to minutter. De to med de bedste resultater skulle til sidst kæmpe om titlen Årets Nordmand i en boksekamp uden runder. Efter en opslidende kamp mellem to trætte kæmpere, stod Nicklas Norling tilbage som vinder af konkurrencen, da hans modstander blev slået ned og var derefter ude af stand til at rejse sig og kæmpe videre.

Konkurrencerne i år var arrangeret af medarbejdere i podcasten Bellum, som også benyttede lejligheden til at interviewe vinderen i løbet af aftenen. Med i udsendelsen var også Fredrik Vejdeland, der fungerede som kommentator under konkurrencerne.

Da konkurrencerne var færdige, benyttede nogle lejligheden til at bade, mens der blev arrangeret ture for de mange fremmødte børn. Bagefter blev der serveret frokost og så var det tid til taler. Pär Öberg var en af ​​dem, der gik på scenen for at debattere med en repræsentant for Alternativ för Sverige. Publikum blev dog stærkt skuffede, da AfS-repræsentanten viste sig at være gået op i røg, eller måske kun eksisterede i Öbergs livlige fantasi.

En anden tradition på Nordendagene er et marked, hvor der sælges alverdens ting med nationalistisk tema, eller andre ting, som medlemmer og besøgende selv havde lavet.

Senere på dagen var der middag, og derefter tale af Simon Lindberg, lederen af ​​Den Nordiske Modstandsbevægelse. Lindbergs tale fokuserede på valget i Sverige, og hvorfor en stemme på Den Nordiske Modstandsbevægelse er den mindst spildte stemme. Dele af talen, der blev filmet, vil senere blive offentliggjort, så også dem, der gik glip af Nordendagene, kan tage del i budskabet.

Om aftenen var der arrangeret koncert med folkemusik, og det var tid til det sociale. Alt i alt var Nordendagene som sædvanligt et vellykket arrangement i fællesskabets ånd.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Hos deep is your love How deep is your love? I realy need to learn. Cause we are Living in a world of jews breakin us Down. When they all should let us be we belong to you and me.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //