Nationalsocialismen er…

LÆSERBREV: Mia Andrén beskriver nationalsocialismen og konfronterer haderne.

Nationalsocialismen er…

Kærlighed
Omtanke
Fællesskab
Solidaritet
Stabilitet
Tryghed
Frihed

Sød musik i mine ører, noget alle burde tune ind på. I stedet bliver der råbt op om had. Klare hadfyldte stemmer, der skriger sin sindssyge om ting, de ikke aner noget om. De er vrede og ulykkelige, men hvorfor ved de ikke. Medierne fortæller dem, at det er os nationalsocialister, de skal være vrede på. Den hvide mand er en anden »synder«. Taknemmelige for en syndebuk tror de fortabte stakler, at de endelig har fundet en kur mod deres ulykke.

Vi bliver anklaget for had, men hvor hader vi? Er det had at være imod folkemord? Er det had at ville bevare ægte mangfoldighed? I hvilke andre mennesker kan man finde så mange forskellige variationer end i vor race? I hvilke andre mennesker kan man finde så mange succesrige opfindelser? Eller videnskabelige opdagelser? Hos hvilke mennesker kan man finde så mange gode egenskaber? At udslette et folk er det virkelige had, og det står vi ikke for.

Nationalsocialisme er, hvad demokrati udgiver sig for at være, og demokrati er, hvad nationalsocialisme beskyldes for at være.

Er det demokrati at udsætte sine borgere for social undertrykkelse, hvis de har en anden mening? Er det demokrati at fængsle politiske modstandere? Er det demokrati at påtvinge sine borgere en mening? Burde vi nordboere ikke kunne gå på vores gader uden risiko for at blive angrebet? Skulle man ikke kunne søge lægehjælp og få den hjælp, man har brug for – eller vil vores regering hellere bruge vores penge på fremmede mennesker. Folk, der kun brokker sig over vores samfund, samtidig med at de smadrer alt, hvad vores forfædre kæmpede for?

Bandevoldtægter og terrorhandlinger bør ikke være vores hverdag. Heller ikke mord og skyderier. Vores børn og ældre skal passes. En afstemning hvert fjerde år vil ikke ændre noget. Vi har brug for en modstand, der forsvarer vort folk i tilfælde af angreb.

Nationalsocialisme handler ikke om at sprede skræk eller dræbe andre folkeslag, bare fordi vi elsker vores egne. Det handler om at bevare, det handler om at elske og passe på hinanden. Vort eget folk. Nationalsocialismen er ikke kun for de hvide mennesker. Alle andre folkeslag kan følge de nationalsocialistiske grundlæggende principper. Det er heller ikke et spørgsmål om slavisk at følge et politisk program eller en stat, men altid at tjene folket – og ikke som i dag kun for personlig vinding.

Jeg ville ønske, at du kunne stoppe med at råbe et øjeblik og lytte i stedet for, så vi alle kan arbejde for et bedre samfund. Ikke alle kan tænke og føle ens. Det er en umulighed at opnå, men jeg ved, at man inderst inde ønsker at leve i frihed, og det kan vi kun opnå med nationalsocialismen.

Det samfund, vi ser i dag, er ikke en nationalsocialistisk skabelse, men en demokratisk. Alligevel vender du dit had mod os. Vi har ikke skabt den situation, du ser i dag. Jeres demokrati har gjort det. Stop med at hade og meld dig ind i Den Nordiske Modstandsbevægelse for at skabe et bedre samfund. Et bedre Norden. Det er aldrig for sent at indse dine fejl. Hvis du ikke kan gøre det for dig selv, så gør det for dine børn. Vi kan ikke overlade denne verden af ​​kaos til dem. Ikke hvis vi elsker vores børn, og det gør vi.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • noel capo says:

    er det jøder der er dine konrandter

  • Rigtig fint skrevet. I spørgsmålet om ondt og godt er NMR og nationalsocialister afgjort i den gode side, mens folkeforrædere og andre affaldstyper helt sikkert er i den dårlige side.

  • Indse mine fejl ??? Ja, ingen er perfekte.

  • Så man må ikke hade jøder?


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //