Sandvad-aktivisme i Rede 1

AKTIVISME: I anledningen af Sandvad-misæren besøgte en gruppe aktivister fra Den Nordiske Modstandsbevægelse i dag 5 landsbyer i nærheden af Specialcenter Sandvad for at uddele propaganda, afspærre Specialcenter Sandvad og tale med lokalbefolkningen om fremtidens nationalsocialistiske Norden.


Problemer med at afspille? Se videoen på Peertube!

Stemningen har været rødglødende i landsbyen Sandvad mellem Jelling og Tørring efter det kom frem, at byens asylcenter drevet af Røde Kors, Specialcenter Sandvad, skulle bebos af kriminelle racefremmede dømt for mord og seksualforbrydelser. Lokalbefolkningen følte sig især snydt over hemmelighedskræmmeriet fra Røde Kors’ side, da regionsleder, Tina Lundgaard beroligede lokalbefolkningen om, at her var tale om flygtninge med »særlige behov« – og ikke kriminelle racefremmede.

Sidenhen har der været afholdt et borgermøde i byen, hvor Udlændingestyrelsen, Røde Kors, Vejle Kommune og liberalmarxistiske politikere deltog.
Her blev Udlændingestyrelsen spurgt, om de kunne garantere, at der ikke ville komme kriminelle og sædelighedsforbrydere til Sandvad. Men denne garanti kunne vicedirektør Grith Poulsen ikke give.

Et advokatfirma lavede en juridisk vurdering af aftalen, som konkluderer, at beboersammensætningen på Specialcenter Sandvad ikke stemmer med lejeaftalen mellem Udlændingestyrelsen og Vejle Kommune og et helt lokalsamfund er dermed blevet ført bag lyset.

Frustrerede beboere i lokalområdet har protesteret over placeringen af racefremmede mordere og seksualforbrydere, men integrationsminister Mathias Tesfaye har afvist at komme dem i møde.

Sandvad-borgernes pågående protest over de racefremmede mordere og seksualforbrydere på Specialcenter Sandvad.

Sandvad-borgernes pågående protest over de racefremmede mordere og seksualforbrydere på Specialcenter Sandvad.

Sandvad-borgernes pågående protest over de racefremmede mordere og seksualforbrydere på Specialcenter Sandvad.

De hvide beboere i området er nu utrygge og har måttet aflyse blandt andet nytårsfejringen for børnene, ligesom flere har set sig nødsaget til at indkøbe og installere overvågning på deres adresser.

Når områdets hvide beboere demonstrerer mod de racefremmedes placering på Specialcenter Sandvad, mødes dette med et demonstrationsforbud af politiet med begrundelsen, at der skal tages »hensyn til de nye beboere og deres psykiske tilstand«.

Sandvad-borgerne fik dog omsider et vagtværn, da Udlændingestyrelsen indsatte dette i området – men vagterne har ikke til opgave at beskytte de utrygge Sandvad-borgere, men i stedet at beskytte ansatte på Specialcenter Sandvad mod utrygge borgere.

Den Nordiske Modstandsbevægelse finder hele denne misere forkastelig, fra ende til anden! Hvide danskere skal IKKE føle sig utrygge på grund af racefremmede i vort EGET land! Hvide borgere skal IKKE føres bag lyset, hvide lokalsamfund skal IKKE tages som gidsler – og et korrumperet liberalmarxistisk politisk system skal IKKE få lov at bestå!

Derfor besøgte en gruppe aktivister fra Den Nordiske Modstandsbevægelse i dag 5 landsbyer i nærheden af Specialcenter Sandvad for at uddele propaganda, afspærre Specialcenter Sandvad og tale med lokalbefolkningen om fremtidens nationalsocialistiske Norden.

 

Se billeder fra aktionen nedenfor:
 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Asbjørn Nielsen says:

  Godt arbejde. Det er en vigtig sag!

 • Nydelig!

 • Einer Kamp says:

  Kæmpe god indsats!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //