Selvfølgelig er der noget at kæmpe for!

IDEOLOGI: Martin Engelin er træt af brokende internet-trolde, der hævder, at der ikke er noget at kæmpe for.

Jeg ved ikke, hvor mange gange jeg har hørt “Der er intet at kæmpe for”. Så snart jeg hører nogen udtale det, bliver jeg straks på vagt, og i mit indre karaktermyrder jeg den, der sagde det, på det groveste.

Nu om dage kommer sætningen oftest fra en anonym person på en Telegram-kanal eller et obskurt forum, hvor man ikke behøver at stå ved sine holdninger.

Ofte undrer jeg mig over, om der faktisk er en ægte person bag holdningen, der virkelig mener det. Jeg har kun stødt på nogle få på min vej gennem livet, der helt uden skam har udtalt de ord og virkelig har troet på hver stavelse.

Når de stod foran mig på det tidspunkt, kunne jeg ikke benægte, at det var en ægte person af kød og blod, men på internettet er det svært at afgøre, om det overhovedet er en ægte person eller en skabelon fra en hvilken som helst tre-bogstav-myndighed, der ikke har til hensigt at lade de hvide folk styre deres egen skæbne.

En tilfældig kombination af bogstaver?

Som en uhelbredelig optimist kan jeg ikke forstå den desperation og håbløshed, som begrebet stinker af, og ærligt talt har jeg heller ikke nogen stor lyst til at fordybe mig i den slags mørke tanker.

En anden variant af denne defaitistiske verdensanskuelse er “Jeg tænker fandme ikke at sætte op nogle klistermærker i hvert fald, det er SÅ forbandet efterblivet.” Tværtimod, min ven. NPF-diagnosen er noget, du står for helt alene i dette tilfælde.

Men når ordene først er sagt, begynder det ofte at koge i mig, og jeg må kæmpe for at holde mig på de nedre trin af voldstrappen. Min uhelbredelige optimisme fortæller mig alligevel, at jeg kan argumentere denne person væk fra mørket og følge med os mod en ny og bedre verden. Men nogle gange må man desværre indrømme, at man ikke kan argumentere med idioter, men man må irettesætte ham i hovedet. Det er trods alt der, hvor han er enfoldig.

Men hvis man alligevel skal tage dette katzenjammer alvorligt, vil jeg give det et forsøg. Vil en uddeling af flyers eller en opsat klistermærke føre til revolution?

Kort svar: Nej.

Langt svar: Ja, ja, det vil det, men det vil være svært at tilskrive det lige præcis din flyer. Det er umuligt at have et mikroperspektiv på en makrohændelse som f.eks. en politisk magtovertagelse i et af de mest udviklede lande i den vestlige verden. At tro, at en enkelt begivenhed vil få bægeret til at flyde over og få dem, der styrer i dag, til at give op og gå hjem, vidner kun om, at man har set for mange Hollywood-film og læst for få biografier om politiske krigere og andre, der har formået at ændre verden omkring sig.

Rigtige helte vokser ikke på træer.

Der er ofte uanede fordele ved at møde andre mennesker og arbejde sammen, uanset hvor trivielt opgaven måtte forekomme. Sådanne samarbejder giver merværdi ikke kun for ideen, sagen eller kampen, men kan også berige vores liv som helhed.

Men tilbage til det grundlæggende spørgsmål om, der ikke er noget tilbage at kæmpe for?

For dig? Sandsynligvis ikke, din stakkel, for den, der har mistet troen, ser glasset altid som halvt tomt, og livet som håbløst. Heldigvis er dette på ingen måde en uforanderlig tilstand.

For alle os andre og også for dig, hvis du vil? Absolut! Et utvetydigt JA, som jeg ønsker skal lyde i hele Norden! Vi har alt at vinde i dagens kamp mod globalister, nasserøve, socialister og miljøaktivister eller hvad dette forræderipak end kalder sig. Og det er vores fælles indsats, der gør det muligt at vælte det evige elfenbenstårn en gang for alle. Generationer af nordboere står enige bag os og opfordrer ivrigt til kamp. Kampen for vores overlevelse, succes og udvikling!

Det handler om indstilling, og du vælger selv, hvad du vil have. Så lad din sjæl fyldes med en uudtømmelig tro på sejr og en lys fremtid. Gør dine forfædre stolte og fremtidige generationer taknemmelige for dit arbejde. Kom på rette spor i livet. Ansøg om medlemskab i Den Nordiske Modstandsbevægelse og kæmp her og nu i dag for at skabe en bedre morgendag!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //