Skoleskyderi i USA – Afrikansk gerningsmand løsladt

MULTIKULTUR: Torsdag skød afrikaneren Timothy Simpkins tre mennesker på den skole, han går på. Senere på eftermiddagen blev han løsladt og fejret med sin familie.

Skoleskyderen Timothy Simpkins. Foto: Politiet i Arlington/Facebook.

Torsdag blev tre mennesker skudt og en såret på Timberview High School i Arlington, USA.

I løbet af morgentimerne endte afrikaneren Timothy Simpkins i en form for konflikt med en anden elev, hvorefter han trak et skydevåben frem og »affyrede et ukendt antal skud«.

Et vidne fortæller, at han før skyderiet afbrød de to elever, der skændtes med hinanden, og at den anden elev var faldet til ro, da Simpkins trak sit våben frem. Afrikanerens familie hævder, at Simpkins er blevet mobbet af den anden elev, hvilket offeret og hans familie benægter.

Tre mennesker blev såret, hvoraf den ene blev alvorligt såret. En gravid lærer faldt og slog sig, da hun flygtede fra skuddramaet.

Under episoden var der panik på skolen. Skolen blev lukket, og elever og personale låste sig inde i et klasseværelse med barrikaderede døre.

 

Pågrebet om eftermiddagen

Simpkins blev anholdt torsdag eftermiddag mistænkt for tre tilfælde af grov mishandling med et dødbringende våben. Der sad han indtil en kaution på 75.000 dollars kunne betales.

Samtidig foretog politiet en husransagelse af afrikanerens hjem, hvor der blev fundet en pistol af kaliber 45, som formodes at have været brugt under skoleskyderiet.

 

Løsladt samme dag

Kautionen blev betalt, og skoleskyderen blev løsladt samme eftermiddag. Medierne var på plads, da afrikaneren forlod arresten, men gerningsmanden ville ikke kommentere:

Fejrede med familien

Simpkins gik derefter direkte hjem og fejrede det hele med sin familie. Billeder og videoer, der blev lagt ud på sociale medier, som senere blev fjernet, viser, hvordan familien havde arrangeret en velkomstfest for skoleskyderen.

Dette samtidig med at den skudskadede 15-årige ligger i koma, skriver Star-Telegram. Ifølge offerets familie skal deres 15-årige have været skudt mindst fire gange.

Kilder:
fox4news.com
Youtube
star-telegram.com
Twitter
nypost.com


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Han passer ikke ind I narrativet så han kunne ikke bruges som eksempel, derfor blev ham løsladt


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //