Soros vil have regimeskifte i Kina

JØDISK MAGT: Finansjødes George Soros krævede under et foredrag for konservative amerikanere, at Kina udskifter sin præsident Xi Jinping før de olympiske vinterlege i Beijing. »Ellers liver det som i Tyskland 1936«, mener Soros.

George Soros. Foto: http://www.stephan-roehl.de/ (CC BY-SA 2.0).

Den såkaldte filantrop George Soros har skabt sig et navn ved at bruge sin enorme formue på politiske indflydelseskampagner i lande verden over.

Ud over langvarig lobbyvirksomhed for masseindvandring til hvide lande, gjorde han for nylig en »langsigtet investering« i Demokraterne i USA på 125 millioner dollars.

Nu vil han også lave ændringer i kinesisk politik, rapporterer RT.

Denne besked blev givet af Soros under et foredrag for den neokonservative Hoover Institution i mandags.

Foredraget, som findes transskriberet på hjemmesiden georgesoros.com, begyndte med, at Soros sammenlignede med OL i Berlin i 1936.

– 2022 bliver et kritisk år i verdenshistorien. Om få dage vil Kina, verdens mest magtfulde autoritære stat, være vært for vinter-OL og vil ligesom Tyskland i 1936 forsøge at bruge spektaklet til at tage propagandasejre for sit system med streng kontrol.

Derfor kræver Soros den kinesiske præsident Xi Jinpings afgang. Xi er ifølge Soros i modsætning til sin markedsliberale forgænger Deng Xiaoping en »sand troende kommunist«, der har Vladimir Lenin og Mao Zedong som sine »idoler«.

– Dette ville fjerne den største trussel, som åbne samfund står over for i dag, og man bør gøre alt, hvad man kan for at tilskynde Kina til at bevæge sig i den ønskede retning, mener finansjøden.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //