Sort racisme til Black Lives Matter demonstration i København

Black Lives Matter: De racefremmede protestoptog over store dele af Vesten påstår at være manifestationer imod racisme – dog er arrangøren Black Lives Matter stærkt racistisk i afholdelsen af den nylige demonstration i København.

»Flyt jer venligst. Flyt jer. Hvide mennesker – stil jer her.«

Sådan lød det fra Bwalya Sørensen, der er talsperson for Black Lives Matter Denmark, foran Christiansborg søndag eftermiddag.

Forinden havde tusinder af mennesker marcheret gennem Københavns gader i et fælles slag mod racisme, og her havde samme budskab lydt fra arrangøren:

»Vi vil gerne have ‘black people’ op foran ved bannerne. Vi ved godt, at der har været forargelse omkring det, men vi er ligeglade,« fortæller Bwalya Sørensen til medier om søndagens march.

Forud for demonstrationen kunne man læse lignende særlige krav til hvide mennesker på Black Lives Matter Denmarks Instagram.

Der er tale om cirka 10 såkaldte Instagram-stories fra Black Lives Matter Denmark, der begynder med teksten ‘protest etikette for hvide mennesker’.

Herefter følger der en række punkter. Et af dem lyder eksempelvis:

‘Nogle slagråb er ikke for jer. ‘Hands up don’t shoot’. ‘I can’t breathe’. Ikke alt er for hvide mennesker – heller ikke dem, der er mødt op i solidaritet. At blive kvalt og skudt er ikke ting, der sker for hvide mennesker, i lige så høj grad det sker for sorte mennesker,’ står der.

Under et andet punkt skriver Black Lives Matter Denmark, at ‘pressen ofte er ude til protester, og at de ofte er mere komfortable med at tale med hvide mennesker’

Over for B.T. siger Bwalya Sørensen, at folk må blive hjemme, hvis de ikke kan lide lugten i bageriet.

»Hvis man er utilfreds og ikke forstår, at sorte mennesker vil stå ved siden af hinanden, så må man blive hjemme. Det er white supremacy,« understreger hun.

Men kan du forstå argumentet i, at I går imod jeres egen sag, når I samler alle racer til en stor demonstration, men så prøver at adskille dem under marchen?, blev Bwalya spurgt.

»Overhovedet ikke,« siger talspersonen.

Kilde:
BT


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Anonym says:

  Det her handler jo ikke om harmoni mellem racerne, men at hvide skal underkaste os de andre. Bwalya er en typisk antihvid neger, som ikke burde være her.

 • D. Drejer says:

  Uddannelse..
  Etik…
  Evnen til at opbygge civilisationer

  … Ikke alt er for sorte mennesker.

 • Kristian Niss says:

  De taler ned til de danskere som deltager i deres demonstrationer, hvilket er meget passende. Det er ret klogt at sige “Vi ved godt, at der har været forargelse omkring det, men vi er ligeglade”. De burde være ligeglade. Sådan kritik kommer fra Thulesen Dahl typer som reelt set ingen magt har. BLM er støttet af næsten alle megavirksomheder. De får kastet millioner efter sig og Nordfront er næsten en af de eneste steder du finder dansk kritik af dem.

  Det er træls at de amerikanske jødemedie-optøjer kommer til Danmark. Bliv væk fra demonstrationerne. Du har ikke noget at vinde ved at give løgnepressen billeder af nazister, og du har IKKE RET til at forsvare dig imod BLM folk. De har ret til at angribe dig, de vil ikke blive retsforfulgt.

 • Kristoffer Matthiassen says:

  Ved man egentlig om Breivik har nogle søskende?


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //