Spartakus Bogcafé er en fjende af folket!

AKTIVISME: En kampgruppe fra Århus mødte natten til onsdag op en kommunistisk bogcafe og klistrede facaden til med plakater med ordlyden ‘folkeforrædere’ og ‘hellere død end rød’.

Spartakus Bogcafe spreder kommunistisk propaganda i form af malerier, musik og bøger. Kommunismen splitter folket i rig og fattig, sætter klasse mod klasse, og skaber dermed en enorm indre konflikt i befolkningen. Denne konflikt er baseret på en fejlagtig præmis om, at arbejderne og arbejdsgiverne er modstandere, i stedet for to dele af folket, som skal arbejde sammen for helhedens bedste. Kommunismen argumenterer for nedbrydningen af nationalstaterne, som netop er der, hvor organisationen og planlægningen for et bedre samfund kan ske på tværs af økonomiske klasser. Derfor arbejder kommunismen imod hele befolkningens interesser!

Denne folkefjentlige nedbrydning af nationalstaterne, for at opbygge et stort globalt kommunistisk verdensstyre, sker ikke tilfældigt, men som et led i en plan skabt af nogle meget magtfulde mænd. Denne udvikling kan kun forstås ved at gennemgå kommunismens historie.

Kommunismen er en ideologi skabt af jøden Karl Marx og tyskeren Frederik Engels. Denne ideologi ledte til revolutioner overalt i Europa i starten af det 20. århundrede, med resultatet af et enormt antal af ofre for det brutale kommunistiske styrer. I Tyskland blev revolutionen ledt af jøderne Rosa Luxemberg og Karl Liebknecht. I Rusland blev revolutionen ledt af jøderne Vladimir Lenin og Leon Trotskij, og var finansieret af jøden Jacob Schiff, der arbejdede for den jødiske bankfamilie Rothschild. Kommunismen blev anvendt af en rig, rodløs, international klike af jøder, for at vælte den traditionelle kristne magtstruktur i Europa, så de kunne leve som konger, imens resten af befolkningen blev udpint.

Efter den kolde krigs afslutning står kommunismen ikke særligt stærkt længere. Det betyder dog ikke, at denne konspiration imod hele verdens befolkning står svagere – tværtimod, den har blot ændret strategi. Jøderne Max Horkheimer, Theodor W. Adorno og Herbert Marcuse, som stod bag Frankfurter-skolen, der syntetiserede den klassiske marxisme og jøden Sigmund Schlomo Freuds ideer, og skabte dermed kulturmarxismen. Kulturmarxismen skabte en masse nye klasser, der kunne skabe konflikt i samfundet, herunder seksuelle minoriteter, etniske minoriteter, religiøse minoriteter, feminister osv. Det moderne danske samfund er fuldstændigt splittet over disse linjer, og det bliver kun værre.

LÆS OGSÅ: HVAD ER KULTURMARXISME?

Denne ”del og hersk”-strategi betyder, at vi ikke kan stå sammen imod uretfærdigheder såsom kapitalistisk overforbrug af ressourcer, og den overlast vores natur lider under dette, det uendelige gældslaveri, som vi alle lever under pga. et uretfærdigt banksystem, eller masseindvandringens enorme trussel for hele det europæiske folks fremtidig eksistens.

LÆS OGSÅ: VORES VEJ

Spartakus bogcafe er derfor dé facto folkeforrædere, da de bidrager til splittelsen af det nordiske folk, som gør at vi ikke kan bekæmpe det tyranni vi lever under. Sammen kan vi stoppe den globale zionistiske elite, der undergraver vores samfund, og forsøger at gøre os til tankeløse, kulturløse og atomiserede forbrugerslaver i deres globalistiske imperium. Sammen kan vi skabe et sikkert og stabilt samfund, der lever i symbiose med naturen. Sammen kan vi sikre vort folks eksistens og en fremtid for nordiske børn. Dette kan kun gøres sammen! Slut dig til os i Den Nordiske Modstandsbevægelse, og sammen kan vi skabe et nationalsocialistisk samfund!

LÆS HER OM: MODSTANDSBEVÆGELSEN

Den Nordiske Modstandsbevægelse kæmper mod enhver splittelse af det nordiske folk og undergravning af vort samfund og lavede derfor et symbolsk angreb på Spartakus bogcafe natten til onsdag.

En kampgruppe fra Århus mødte natten til onsdag op i Studsgade 12 i Århus, hvor den kommunistiske bogcafe har adresse, og klistrede facaden til med plakater med ordlyden ‘folkeforrædere’ og ‘hellere død end rød’ samt Modstandsbevægelsens klistermærker.
 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Jacob Vullum Andersen says:

  Stærk indsats!

 • God artikel og god aktion!

 • Asbjørn Nielsen says:

  Fed aktion

 • Rigtig godt skriv der kan deles med borgerlige. Især det med at kommunisme er et jødisk foretagende må få almindelige borgerliges kognitive dissonans til at eksplodere, hvis de overhovedet kan lukke det ind!

 • brænd lortet ned

 • Fandeme godt skrevet, og god aktion.

 • Sådan soldater! Det er vigtigt, at vi ikke glemmer, hvem der var de største spillere i den danske og mange andre europæiske modstandsbevægelser. Uden de europæiske kommunisters og sovjetiske befolknings modstand under anden verdenskrig kunne Europa have set helt anderledes ud i dag. Modstandsbevægelsen var i høj grad styret af jødesympatiserende kommunister, som ikke kunne se de fantastiske muligheder ved nationalsocialismen, og utopisk mente at solidaritet kunne og skulle gælde andre end vores egne.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //