Storbritannien har ombestemt sig – dropper vaccinepasset

COVID-19-VACCINE: Efter store protester og politisk pres vælger den britiske regering nu at droppe vaccinepasset.

Temabillede. Foto: Marco Verch, (CC BY 2.0)

Storbritannien havde planlagt at indføre vaccinepas inden udgangen af ​​måneden.

Ligesom i nogle andre europæiske lande ville man være nødt til at blive vaccineret eller kunne vise en negativ Covid-19-test for at besøge offentlige steder.

Nu har den britiske regering ombestemt sig. Landets sundhedsminister, Sajid Javid, meddeler, at loven forkastes.

SVT skriver, at kritikken kommer fra nattelivs-industrien og partiet Liberal Democrats, men man undgår at nævne de omfattende protester, der har fyldt gaderne med mennesker rundt omkring i Europas byer i de seneste måneder.

Protesterne fortsætter blandt andet i Storbritannien, Tyskland, Australien, USA og Frankrig. Voldsomme episoder er udbrudt i flere nationer, når politiet har sprøjtet tåregas og svinget med deres politistave mod demonstranter.

Kilder:
SVT
Nordfront


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • ThisIsTheEnd says:

    Og de har også droppet den i Danmark til oktober siger de, og det gør de af deres egen gode vilje? Ahahaha, det er bare en del af det enorme skuespilleri der er international jødedom. HELE planen for hvordan alt dette skal falde ud er allerede bestemt, de har garanteret allerede brugt mrna “vacciner” på bortførte mennesker i skjulte “laboratorier” i USA og Israel for flere år siden. De har samlet alt den information ind de kan, om det de selv gør nu på forhånd, for at planen forløber sig som den skal, nu og her. De ved godt at folk falder døde om lige om lidt, så det handler bare om at holde facaden kørende, “vi gør det for alles bedste” mens de indføre morderisk kommunisme… Så kan de hive vaccinepasset frem igen, efterfulgt af tvangs vacciner. Først sagde de 60% vaccineret, så ville de have 70%, derefter 80% og nu intet mindre end 90% kræver de. Der er kun en vej ud af det her, og det er vanvittig guerilla krig på international plan mod hele systemet. De mange amerikanske atom hoveder spredt ud over europa, skal kapres, og der skal forberedes på den ultimative atom krig før at det her løses. Alle de fjolser der tror på at dialog, og brok, brok, brok stadig virker, aner ikke hvilken religiøs fanatisme de er oppe imod. Jeg frygter folk som Mads Palsvig og hans famillie ryger i gulag lejre og bliver tvangs vaccineret af systemet, jeg håber der er nogle derude som forbereder sig på krig og har våben, for alt andet er forgæves. Dette er enden på civilisationen som vi kender den, og den totale atom krig, virker efterhånden foretrukkende…

  • Folkelig modstand mod eliten kan godt betale sig


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //