Svensk manifestation ved “Summer Meet” i Västerås

AKTIVISME: Den 8. juli blev der afholdt et månedligt møde, efterfulgt af en offentlig aktion først i byen og senere ved “Summer Meet” i Västerås.

Bilentusiaster og modstandsfolk i Västerås lørdag. Foto: Motståndsrörelsen.se

Cruising-arrangementer plejer at være et miljø, hvor en betydelig del af deltagerne er modtagelige overfor nationalistiske og endda nationalsocialistiske budskaber. Da “Västerås Summer Meet” blev afholdt lørdag, var Den Nordiske Modstandsbevægelse som sædvanligt til stede.

Kommunen havde i år nægtet arrangørerne tilladelse til selve hovedarrangementet, men angiveligt godkendt nogle mindre aktiviteter, der plejer at være en del af programmet.

Modstandsmændene indledte dagens aktivisme ved at marchere til en mindre plads i byen, som blev indtaget af fanbærere, hvor der derefter blev holdt taler og uddelt flyveblade.

Foto: Motståndsrörelsen.se

Modtagelsen af budskabet fra publikum, der blandt andet omhandlede den pågående befolkningsudskiftning, beskrives som blandet af Nordfront.se.

Efter omgruppering, transport og temmelig omfattende chikane fra politiet, herunder forsøg på registrering af meninger, satte Modstandsbevægelsens aktivister sig op med flag i to godt valgte rundkørsler for at uddele flyveblade og klistermærker til entusiastiske unge, der langsomt passerede i biler.

Foto: Motståndsrörelsen.se

Nordfront.se reporterer om unge mennesker, der ved de to rundkørsler udtrykte deres værdsættelse for modstandsmændene gennem hilsner med højre arm hævet samt afspilning af national musik med høj lydstyrke. Politiets forsøg på at forstyrre denne aktivitet, herunder ved at placere to politibusser i en af rundkørslerne, menes ikke at have haft nogen som helst effekt på disse unges entusiasme.

Aktivisternes tredje store indsats blev udført under en del af programmet, der viste sig at være den eneste del, kommunen behørigt havde godkendt, nemlig burn-out-konkurrencen.

Foto: Motståndsrörelsen.se

Her valgte modstandsmændene frit at cirkulere blandt de udelukkende hvide besøgende for at tilbyde dem en mulighed for samtale. Og det skulle vise sig, at det var bilentusiasterne, der opsøgte aktivisterne, snarere end omvendt.

Førstnævntes ønske om information, interaktion, propagandamateriale af enhver art, selfies med modstandsmændene – samt en mulighed for at udtrykke deres hyldester til dem – blev ifølge Nordfronts reporter på stedet anset for uudtømmeligt.

 

Flere billeder fra aktionen:

Foto: Motståndsrörelsen.se

 

En lille pige får en gave efter hendes forældres godkendelse. Foto: Motståndsrörelsen.se

 

En af mange der valgte at dekorere deres bil med Modstandsbevægelsens propaganda. Foto: Motståndsrörelsen.se


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Den Unge says:

    Fedt!


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //