Svensk politimand genem 33 år taler ud

BEFOLKNINGSUDSKIFTNINGEN: En svensk politimand fortæller om, hvordan masseindvandringen siden 1970’erne har nedbrudt basale funktioner i retsvæsen, skoler, ældrepleje og infrastruktur – i takt med at svenskerne i stigende grad udsættes for en række forbrydelser.

Velkommen til Sverige. Skærmdump: Twitter.

Juni 2022 blev en måned med masseindvandring til Sverige, oplyser Insikt24. Men hvilken indflydelse har omkring 500 måneders masseindvandring haft på det svenske samfund og svenskernes levevilkår?

Anders Bergström (54) er en familiefar, der bor i Värmdö kommune i Stockholms amt, hvor han har arbejdet som politibetjent i 33 år. Han er født og opvokset i Sandviken, hvor han i flere år var ansat hos Sandvik Coromant. I 1990 flyttede han til Stockholm efter at være blevet optaget på politiskolen.

I en valgkampsvideo for Alternativ för Sverige, som han nu stiller op for, beskriver Bergström i billedlige termer, hvordan masseindvandringen gradvist har nedbrudt det svenske samfund siden 1970’erne, og hvordan svenskerne i stigende grad udsættes for forbrydelser som voldtægt, røveri og stenkast mod politiet.

Ifølge Bergström har politikernes forræderi mod de mennesker, de hævder at repræsentere, ført til, at samfundsfunktioner som retsvæsen, skoler, ældrepleje og infrastruktur er faldet til et sådant niveau, at de mest basale funktioner fejler.

Kilder:
Insikt24


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Det havde jeg aldrig regnede med at skulle opleve i min levetid, at en lille idiotisk principrytter bare tilnærmelsesvis skulle kunne forstå så småt som bare en lille smule af problemets omfang. Der er også the great replacement kørende for fuld skrue i det svenske politikorps, for et par dage siden viste de svenske myndigheder endnu et eksempel på hvordan de kan dressere en abekat, og vupti! denne gang blev abekatten pludselig en betjent. Og denne tryllekunst optræder de svenske samt de danske myndigheder jævntligt med for åben skærm. Det er jo sådan det bliver alle vegne, når de hvide pigebørn har deres kæledyr med sig alle steder de får lov at færdes. Men sidst på dagen kan alle og en hver jo se, at det bare er en simpel abekat der lige er faldet ned fra træet af!


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //