Sverige: 17-årige Sakariye Ali Ahmed mistænkt for drab på politibetjent

MULTIKULTUR: Sakariye Ali Ahmed er blevet anholdt og mistænkes for drabet på politibetjent Andreas Danman.

Sakariye Ali Ahmed blev udpeget som den mistænkte politimorder. Foto: Politiet.

En 17-årig mand er nu anholdt, da han mistænkes for at have skudt politibetjent Andreas Danman i Biskopsgården i Göteborg onsdag aften. Klokken 14:00 fredag ​​eftermiddag blev den unge afrikanske mand Sakariye Ali Ahmed anholdt.

Der er forskellige teorier om, hvad der ligger bag skuddrabet. Ifølge politichefen med det blakkede ry Erik Nord kunne det hele være en tilfældig nedskydning, da politimanden efter Nords vurdering, tilfældigt kan være havnet i skudlinjen, lige idet en kriminel gruppe forsøgte at ramme en anden, noget han selv har indrømmet er ren spekulation.

Ifølge en kilde til Expressen kan Danman have været målet for skyderiet, en teori, der undersøges af politiet. Kilden oplyser, at gerningsmanden sigtede direkte på betjenten, og at det ikke ser ud til at have været en fejltagelse.

Samtidig er det blevet diskuteret på Twitter, hvilken straf den 17-årige skytte vil få, hvis han bliver dømt. Det ser dog ikke ud til at være en strengere straf ved en domfældelse, da den mistænke gerningsmand kun er 17 år gammel.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //