Tjenestemand i Kreml vil »afsatanisere« Ukraine

UKRAINEKONFLIKTEN: Ukraine er plaget af både vestlig satanisme og sataniske kulter, hævder assistenten til sekretæren for det russiske sikkerhedsråd. Samtidig har Tjetjeniens leder Ramzan Kadyrov erklæret »jihad« mod »satanister i Vesten«.

Sataniststatue af Baphomet, rejst uden for flere amerikanske delstaters hovedstæder. Foto: Belcebuesmipastor, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons.

Da den russiske præsident Vladimir Putin holdt sin tale ved den såkaldte inklusionsceremoni i Kreml for de områder, Rusland annekterede fra Ukraine, udpegede han en elite i Vesten, der agerer som »åbne satanister« for at ødelægge familien og de traditionelle værdier.

Nu har Aleksei Pavlov, som er assistent for det russiske sikkerhedsråds sekretær Nikolay Patrushev, spundet ideen om satanisme som Ruslands fjende videre. Ifølge ham er vestligt inspireret satanisme nu så almindelig i Ukraine, at Rusland må »afsatanisere landet«, skriver det russiske nyhedsbureau TASS.

– Jeg tror, ​​at det under fortsættelsen af ​​den militære specialoperation vil blive mere og mere vigtigt at afsatanisere Ukraine, siger Pavlov.

— Eller som lederen af ​​den tjetjenske republik Ramzan Kadyrov rammende udtrykte det: »En komplet dæmonisering«, fortsætter han.

Efter Putins tale om satanister i Vesten skal Kadyrov blandt andet have beskrevet krigen i Ukraine og krigens internationale konsekvenser som en »jihad« mod »satanister i Vesten«, der »er imod Rusland« og går ind for »degenerering« såsom forældre af samme køn og ateisme.

 

Hundredvis af sekter i Ukraine

Men Pavlov mener, at det er kommet mere konkret til udtryk i Ukraine og beskriver det som, at der er sataniske sekter, der blandt andet angriber ortodokse helligdomme. Nogle han mener kryptisk er blevet »skabt til et bestemt formål«, mens andre sekter simpelthen »fungerer som filialer for deres velhavende velgørere«.

Ifølge Pavlov er det uklart, hvor mange af disse »sekter« der findes i Ukraine, men han hævder, at det er »hundredvis«. Han mener også, at den påståede satanisme har taget mere formelle former som i udbredelsen af ​​Church of Satan, som blev grundlagt i 60’erne af den amerikanske jøde Anton LaVey. Pavlov påpeger, at Church of Satan er en »officielt registreret religion i USA«, og at det derfor ikke er tilfældigt, at Ukraine nu har problemer med satanisme.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //