Toblerone er blevet halal

ISLAMISERING: Den populære chokolade Toblerone er blevet halal. For hver Toblerone man nu køber, støtter man islamisk halal-slagtning.

Det jødiske selskab Mondelez – som også ejer blandt andet Stimorol og Marabou – har siden april i år foretaget ændringer i produktionen af Toblerone. Dette for at kunne halal-certificere den populære chokolade. En mufti, det vil sige en rettroende muslim som har ret til at tolke sharia-love, er blevet ansat for at kontrollere produktionen og give sin velsignelse.

Nyheden om at Toblerone er blevet halal har vakt stor harme på de sociale medier. Mange mennesker er oprørt over det faktum, at Mondelez i al stilhed har ændret Toblerones produktion, og således fået halal-modstandere til at spise halal uden de vidste det. Det jødiske selskab har på denne måde narret sine kunder til at støtte halal-slagtning for hver eneste Toblerone købt siden april. Vrede kunder peger på det åbenbare; at dette falder ind under den pågående snig-islamisering af hele Vesten. Flere opfordrer til fuld boykot.

«Det er på tide at sige farvel til Toblerone», skriver en person på Twitter.

Kilder:
BLICK


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Halal og kosher er dyremishandling og bør afskaffes


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //