“Transkønnet kvinde” blotter sig for kvinder og piger i omklædningsrummet på et spabad

HOMOLOBBYEN: En såkaldt “transkønnet kvinde”, altså en mand i kvindetøj, blottede sig foran kvinder og små piger i omklædningsrummet i Wi Spa Los Angeles. Manden bliver derefter beskyttet af personalet. Befolkningens reaktion på videoen censureres herefter af Tech-giganten Reddit.

Se videoen her.

“Wi spa, så det er okay, jeg vil bare være ærlig overfor jer, det er okay for en mand at gå ind i kvindeomklædningen, vise sin penis til små piger, jeres spa, Wi spa tillader det?”

Sådan udtaler en sort kvinde, der blev udsat for blotteriet af den “transkønnede kvinde” i en video, som hun selv optog, hvor hun klager over forulempelsen. Hun forsætter bagefter:

“han må blive der? Hvad er hans seksuelle orientering? Jeg så en pik. Det fortæller mig, at han er en mand. Han er ikke en kvinde. Han er ikke en kvinde. Han er ikke en kvinde, søde. Piger dernede, andre kvinder er meget stødte over hvad de så og i gør absolut intet. I tager hans side. Wi spa godkender dette.”

En medarbejder nævner loven som modsvar, hvorefter kvinden spørger hvilken lov beder om, at de får deres penge tilbage.

Ifølge KVK Lawyers.com “Californien har længe været forkæmpere i kampen mod diskrimination imod LGBT-samfundet. Civil Rights Act fra 1959 blev fortolket i 1984 i sagen mod Rolon v.Kulwitzky til at forbryde forretninger i at diskriminere mod individer på baggrund af seksuel orientering. Senere i 2000 reformerede AB 1001 California Fair Employment and Housing Act fra 1959, der udvidede arbejds-, bolig- og økonomisk beskyttelse af LGBT-samfundet. Loven blev udvidet til at beskytte transkønnede mod uretfærdig diskrimination i 2003.”

Efter kvinden havde udtrykt til forstålige forargelse til personalet kommer en mand op til hende og spørger, om det handler om en transkønnet. Det finder han ud af, at det gør, hvorefter han svarer “You’re being a dick”. Kvinden stopper dog ikke og forsætter: “Jeg er en kvinde, som ved hvordan jeg skal stå op for mine rettigheder. Jeg har en ret til at føle mig tryg, uden at en mand kan blotte sig selv for mig. Han er ikke transkønnet; han har en penis præcist ligesom dig. Det er ikke okay. Det er traumatiserende at se. Jeg er en kvinde. Jeg fik at vide, at det her sted var for kvinder. Han har en penis og testikler. Det er en mand.”

En stor gruppe mennesker havde på dette tidspunkt samlet sig foran disken og andre kvinder begynder derfor også at udtrykke deres holdning til, at en mand blotter sig foran kvinder og børn. “Hvis vi gik ind i mandeafdelingen med vores anatomi…” Hvorefter den første kvinde afbryder og forsætter med at forklare, at hun føler sig utryg og at det ikke er okay.

Videoen blev delt på den meget populære reddit side reddit.com/r/ActualPublicFreakouts, hvor den har fået mere end 6000 positive reaktioner på ganske få dage. Moderatorerne på siden var dog ikke tilfredse med videoen eller de kommentarer, som brugerne skrev til videoen. Derfor låste de tråden efter at have fjernet en lang række kommentarer.

Videoen blev også delt på Instagram, hvor moderatorerne var mere tolerante overfor normale menneskers holdning til, at en mand blotter sig for kvinder og små piger. Her er et lille udklip:

KILDE:
Heavy


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Martin says:

  Ja hvem havde set sådan en situation komme !!

 • Lars Agerbæk med æ says:

  “What sexual orientation? I see a dick!”

  2021 i en nøddeskal.

 • AA_BOSS says:

  Klamme degenerate


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //