Transperson anholdt for at planlægge skoleskyderi

TRANS-SPØRGSMÅLET: Efter en transvestit dræbte tre børn på en skole sidste uge, hævder politiet nu at have forhindret et andet planlagt trans-skyderi i Colorado, USA. Ifølge medierne skulle dette angreb være blevet afværget, fordi mandens søster valgte at anmelde hans planer til politiet.

Whithworth i orange trøje. Nashvilletransen i baggrunden. Foto: Twitter.

I Colorado, USA hævder politiet at have stoppet 19-årige William Whitworth fra at udføre en massakre på Timberview Middle School. Whitworth blev anholdt den 31. marts, efter at det blev opdaget, at han havde planer om at angribe skolen, og ifølge en arrestordre havde han også erkendt, at han ville gå ind i skolen og skyde omkring sig.

Whitworth, der er en transvestit kaldet “Lilly”, blev ifølge New York Post (NYP) besøgt af politiet, efter at hans søster havde ringet og været bekymret, fordi han tidligere på dagen havde “optrådt aggressivt og talt om skoleskyderier”. I arrestordren er Whitworth noteret som mand, men hans søster kaldte ham også “Lilly”, og ifølge en talsperson fra anklagemyndigheden var Whitworth midt i processen med “at blive en kvinde”.

 

“En tredjedel” fra at udføre

Ifølge politiet sagde transvestitten selv om det planlagte skoleskyderi, at han var “omkring en tredjedel fra at gøre det”. Dele af planen involverede en liste over skydevåben og notater om, hvordan man 3D-printer våben samt at skrive et manifest. Whitworth havde også en liste med personer “der skulle dræbes” i sine notater. Derudover fandt man også instruktioner på at lave bomber. Der blev ikke fundet nogen våben i hans hjem. Han risikerer nu at blive dømt for planlægning af mord, og hans kaution er sat til 75.000 dollars.

Whitworth-sagen kommer kort efter, at Nordfront.se rapporterede om en transvestit, der sidste uge gik ind på en skole og skød tre børn ihjel. Det fremgår ikke om der skulle være en sammenhæng mellem de to sager, eller om Whitworth blev inspireret af transen fra Nashville eller ej.

NYP skriver, at politiet fandt Whitworth “fuld og liggende i sengen, omgivet af affald og flere huller i soveværelset” på tidspunktet for anholdelsen. Hvad der præcist menes med “huller i soveværelset” specificeres ikke yderligere.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //