Tulsi Gabbard dumper Demokraterne: En elitær kabale som fyrer op under anti-hvid racisme

USA: Tulsi Gabbard siger, at hun forlader Det Demokratiske Parti, som nu er under fuldstændig kontrol af en elitær kabale af krigsmagere, drevet af »wokeness« og anti-hvid racisme, lige før det amerikanske midtvejsvalg.

Tulsi Gabbard. Foto/Skærmdump: Youtube.

Tulsi Gabbard deltog blandt andet i Demokraternes nomineringsvalg før præsidentvalget i USA i 2020, og har for nylig meldt ud, at hun forlader partiet, og samtidig opfordrer hun de øvrige partimedlemmer med sund fornuft til at gør det samme.

Det oplyser den nye præsidentkandidat nu selv på sin Twitter-konto samt i sit eget talkshow The Tulsi Gabbard Show.

Gabbard, en tidligere kongreskvinde og reserveofficer fra den amerikanske hær, anklager sit gamle parti for at dæmonisere politiet, beskytte kriminelle, tro på åbne grænser og trække USA mod atomkrig, samt arbejde på at underminere gudgivne friheder ved at bruge statens sikkerhedsapparat til at ramme politiske modstandere, rapporterer Daily Mail.

Gabbard meddelte, at hun forlod Det Demokratiske Parti i en række tweets, der kritiserede partimedlemmernes feje »wokeness« og beskyldte dem for at give næring til anti-hvid propaganda og racisme.

Jeg kan ikke længere forblive i det nuværende Demokratiske Parti, som nu er under fuldstændig kontrol af en elitær kabale af krigsmagere, der er drevet af fej »wokeness«, der splitter os ved at racialisere alle spørgsmål og fremme anti-hvid racisme, aktivt arbejder på at underminere vores gudgivne friheder nedfældet i vores forfatning, er fjendtlige over for mennesker med tro og spiritualitet, dæmoniserer politiet og beskytter kriminelle på bekostning af lovlydige amerikanere, tror på åbne grænser, bevæbner den nationale sikkerhedsstat til at gå efter politiske modstandere, og frem for alt, de efterlader os stadig tættere på atomkrig. Jeg tror på en regering, der er af, ved og for folket, men det gør det Demokratiske Parti desværre ikke i dag. I stedet står de for en regering af, ved og for den magtfulde elite.

Tulsi Gabbard

 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //