Udenrigspolitisk ekspertpanel i USA som argumenterer mod forhandlinger i Ukrainekonflikten domineres af jøder

JØDISK MAGT: Jøder er kraftigt overrepræsenteret i et ekspertpanel som argumenterer for, at USA skal forlænge krigen i Ukraine, så længe som muligt.

Billede: David Dees.

I et åbent brev til Det Hvide Hus, offentliggjort i The Hill den 29. maj, argumenterer et ekspertpanel af 36 højtstående udenrigspolitiske eksperter i USA imod, at Biden-administrationen opgiver krigen i Ukraine og modsætter sig at opfordre det krigshærgede land til at gå til forhandlingsbordet. Ekspertpanelet er domineret af jøder.

Brevet indledes med følgende udtalelse:

I de seneste tre måneder har ukrainerne forpurret Vladimir Putins forsøg på at vælte deres behørigt valgte regering, indtage Kiev og besætte store dele af landet. Kampen er dog ikke slut, så Vesten skal fortsat være med til at sikre, at Kremls aggression mislykkes, og at Ukraine fremtvinger en russisk tilbagetrækning eller opnår et forhandlet resultat på vilkår, der er acceptable for ukrainerne.

USA har indtil videre ydet Ukraine mindst 40 milliarder dollars i militær bistand siden krigens begyndelse, en beslutning, der har været udsat for stigende kritik på grund af landets økonomiske problemer, men i et meningsindlæg offentliggjort i New York Times af præsident Joe Biden selv den 31. maj slog præsidenten en mere moderat tone an, end han tidligere har gjort. Det gælder primært manglende vilje til at sende Ukraine missilsystemer med rækkevidde til at ramme strategiske mål inden for russiske grænser. Med andre ord er USA ikke villig til at blive holdt ansvarlig for direkte angreb på Rusland, hvilket utvivlsomt ville være tilfældet, hvis sådanne missilsystemer blev leveret og brugt til dette formål.

Brevet har også følgende at sige om forhandlinger:

USA og Europa skal undgå trangen til at tilskynde Kiev til at forhandle en våbenhvile, der ikke opfylder Ukraines mål og kan efterlade millioner af ukrainere under russisk kontrol; Putin benægter trods alt legitimiteten af ​​en unik ukrainsk identitet, og russiske styrker har allerede begået utallige krigsforbrydelser mod dem. Derudover har ukrainsk side forsøgt at deltage i forhandlinger i god tro, men kom ingen vejne, fordi Putin ikke har vist nogen interesse for seriøse forhandlinger. Vestligt pres på Kiev for at indlede forhandlinger eller acceptere en våbenhvile, som ukrainerne ikke ønsker, vil sandsynligvis styrke Kremls holdning og forlænge kampene.

Blandt de 36 eksperter, der har underskrevet brevet, er jøderne Eliot A. Cohen, Larry Diamond, Eric Edelman, Daniel Fried, John E. Herbst, David J. Kramer, Marie Yovanovitch og Alexander Vershbow (omfatter ikke sandsynlige, men ubekræftede personer).

Kilder:
The Hill
Thw Washington Post
The New York Times
Eliot A. Cohen
Larry Diamond
Eric Edelman
Daniel Fried
John E. Herbst
David J. Kramer
Marie Yovanovitch
Alexander Vershbow


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //