Ungdomsparti vil legalisere børnesex

SVERIGE: Det svenske parti Centerpartiets ungdomsforbund, CUF, vil afskaffe den seksuelle lavalder.  Med denne udmelding tilslutter CUF sig den ultraliberale frontlinje som fortaler for, at børnesex skal være lovligt.

I dag er det i Sverige, som i Danmark, ulovligt at have sex med personer under 15 år. Det vil det svenske parti Centerpartiets ungdomsforbund, CUF, ændre på og under weekendens generalforsamling blev det besluttet, at de vil sætte ind for at afskaffe “buksemyndighedsalderen”.

Tidligere har der været forslag fra Liberalernes ungdomsforbund, LUF, om at gøre nekrofili (sex med lig) og zoofili (sex med dyr) lovligt. Således tilslutter CUF sig nu de ultraliberale ideer og går ind for, at børnesex nu skal gøres lovligt med afskaffelsen af den seksuelle lavalder.

Ida Wallinder, næstformands for CUF i Dalarna, skriver på Twitter, at børn modnes hurtigt, og at nogle er modne nok til at have sex. Hun mener, at forslaget handler om “at slippe af med et moralsk kompas fra staten.”

Dog har CUF’s beslutning fået betydelig kritik.

Jenny Sonesson, en socionom, liberal debattør og forfatter, skriver på Facebook:

CUFs kyniske politik gør det lettere for pædofile at overtale sårbare børn til, at det er ”normalt” at have samleje med voksne. Det er lettere for forældre fra patriarkalske æreskulturer at gifte deres mindreårige døtre bort. Det bliver vanskeligere at dømme gerningsmænd.

KILDER:
C:s ungdomsförbund vill legalisera barnsex
CUF vill legalisera sex med barn: ”Det slutar med pedofili”


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Det bliver næsten ikke mere sygt.

  • Scandinavianheritage says:

   Helt enig det bliver mere og mere usmageligt efterhånden som kulturmarxismes greb bliver stærkere man kan håbe på at folket får nok i den sidste ende så der kan komme en Folke revolution og et retsopgør mod de syge mennesker som har denne tankegang.

 • Krautling says:

  Kan I huske det der blad/magasin fra 90’erne, der hed “Skør Skør Verden”? – I dag ville det være mere normalt end virkeligheden.

  Fucking syg verden, vi lever i. Gad vide, hvor meget mere Weimar, der skal gå i den, før folk vågner op. Utroligt, som mennesker kan hjernevaskes. ALT kan seriøst ende med at blive opfattet, som værende normalt, hvis blot man fødes ind i det. Det er ret skræmmende.

  Lidt ligesom os selv. Da vi var børn (er selv i midten af 30’erne), vidste vi jo heller ikke et klap om, hvad der foregik i verden – alting var bare, som de var, fordi sådan var det bare – og sådan er det desværre også for nutidens børn. Selvfølgelig var verden noget mindre degenerativ end den er i dag, men havde man været voksen dengang og med samme mindset, havde man selvfølgelig stadigvæk kunnet se, at der var noget galt.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //