UNHCR lover den vestlige verden flere indtrængere end nogensinde

GLOBALISME: Flygtningeorganet UNHCR beskriver en situation og en fremtid, hvor «fordrevne» mennesker fra det globale syd i milliontal og i øget hastighed vælter ind i den vestlige verden. De mener, at denne migration er umulig at påvirke, og nævner ikke, at den fører til befolkningsudskiftning.

I en flygtningekommissionsrapport fra den globalistorganisationen FN’s flygtningeorgan UNHCR hævdes det, at der i 2019 var næsten 80 millioner «fordrevne» mennesker i verden. Sammenlignet med tallene for 2010 er dette en fordobling.

De oplyser, at tallene også er det højeste nogensinde. Af de nøjagtigt 79,5 millioner «fordrevne» mennesker i verden, betragtes 30 millioner som flygtninge eller asylansøgere, og 45 millioner er internt fordrevne, hvilket betyder, at de er blevet «flygtninge» inden for deres eget lands grænser.

For at sætte tallet 79,5 millioner i perspektiv understreges det, at antallet af «fordrevne» mennesker rundt om i verden i dag er lig med hele Europas befolkning i slutningen af ​​middelalderen i det 16. århundrede.

Et klart flertal af de såkaldte asylansøgere, der er på vej i dag, rapporteres at komme fra fem lande. Syrien er i toppen af ​​listen med 6,6 millioner «fordrevne», efterfulgt af 3,7 fra Venezuela, 2,7 fra Afghanistan, 2,2 fra Sydsudan og 1,1 fra Myanmar.

Tyrkiet er i øjeblikket det land, der håndterer flest asylansøgere, i øjeblikket 3,6 millioner, efterfulgt af Colombia (1,8), Pakistan (1,4), Uganda (1,4) og den eneste europæiske nationen på top fem-listen: Tyskland med 1,1 millioner.

I form af nye asylansøgninger har USA dog det største antal med 301.000 nye ansøgninger i løbet af 2019, efterfulgt af Peru (259.800), Tyskland (142.500), Frankrig (123.900) og Spanien (118.300).

– Vi er vidne til en ændret virkelighed, hvor påtvunget forflytning nu ikke kun er mere udbredt end før, men også noget mere end bare et tilfældigt fænomen, kommenterer flygtningekommissær Filippo Grandi.

Dette kan, påpeges det, sættes i relation med det faktum, at færre og færre flygtninge og asylansøgere nu vender tilbage til deres hjemland. I løbet af det sidste årti vendte kun 3,9 millioner tilbage til deres hjemland sammenlignet med 9,6 millioner i det foregående årti.

Mens UNHCR ikke fremsætter nogen udtalte prognoser for antallet af migranter, antager de, at Europa vil modtage flere millioner indtrængere i de kommende år. At befolkningen i Europa kunne have nogle synspunkter på denne pågående befolkningsudskiftning er noget, som ikke berøres i rapporten.

Breitbart belyser i en artikel tydeligheden hos Tyrkiets præsident Recep Tayyip Erdoğans advarsel sidste vinter om, at Europa kun kan forvente, at millioner af migranter fra Tyrkiet strømmer ind i EU’s medlemsstater, efter at hans regering åbnede portene i slutningen af ​​februar .

Nu får coronavirusset Erdoğan til at lukke sine grænser, men græske myndigheder har tidligere advaret om, at migrantbølgen sandsynligvis vil starte ordentligt igen, når der lettes på de coronarelaterede begrænsninger.

I den forbindelse skal det mindes om, at Tyrkiets indenrigsminister Süleyman Soylu i slutningen af ​​marts understregede, at migranter vil vende tilbage til grænsen, så snart coronakrisen er forbi.

At Europa derefter kan lukke grænsen for indtrængende fra Tyrkiet nævnes hverken i globalistiske organisationers rapporter – eller i globalistiske medier – som et muligt alternativ.

Kilder:
UNHCR
Breitbart
Breitbart


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //