Ursula von der Leyen vil tvangsvaccinere hele EU

COVID-1984: Formanden for Europa-Kommissionen foreslår, at der indføres obligatorisk vaccine i hele Unionen.

EU-Kommissionens formand Ursula von der Leyen. Foto: by Middle East Monitor – licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.

Medierne skriver i denne tid om en anden variant af coronavirus, »Omicron«. Østrig har meddelt, at der indføres vaccinetvang i landet fra første februar, og nu overvejer Tyskland at følge trop.

EU-kommissionens formand Ursula von der Leyen går endnu længere.

– Det er på tide at overveje obligatorisk vaccination i hele EU, siger hun i en meddelelse.

Hun understreger dog, at det er op til hvert enkelt medlemsland at bestemme sine egne vaccineregler, men at hun personligt mener, at alle skal tvinges til at få stikket.

– Vi har en tredjedel af befolkningen, der ikke er vaccineret. Det er 150 millioner mennesker, og det er mange. Ikke alle kan blive vaccineret, men de fleste kan, mener hun.

Von der Leyen foreslår endvidere, at EU’s medlemslande bør diskutere spørgsmålet og beslutte sig for en »fælles tilgang«.

Kilder:
Nordfront
Daily Mail


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Det her ender i krig, og det er det nød til… Historien gentager sig, tolerance og blødt brokkeri har aldrig vundet folk deres frihed. Jens Rohde den klamme psykopat siger det samme til medierne netop lige nu, det hedder altså kill or be killed meget snart.. Og hvad valg har man? De kanyler er dødsens farlige, så du dør jo lige meget hvad? Man kan vel ligeså godt kæmpe som en mand, medmindre det er for politisk ukorrekt at skrive sådan noget i kommentar sporet på jeres modstands side?

  • Hendes mand Heiko von der Leyen er vaccine pusher. Så “skjult” interesse eller rimeligt åbentlyst. Men journalister nu til dags er bare copy and paste fra Reuter.

  • Ja der bliver ingen vaccine til mig, så er jeg med på krigsstien, er de fuldstændig afmacerede.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //