USA: Antifa satte ild til bygninger og affyrede våben fra biler

USA: Mens løgnepressen gentager sit mantra om, at »højreekstremisme« udgør den største trussel mod USA’s sikkerhed, forbereder voldelige anarkister sig på en ny sommer med optøjer ved at antænde brande i Portland og affyre våben.

Foto: Twitter video.

Breitbart rapporterer, at den venstreorienterede ekstremistiske bevægelse Antifa satte ild til en Apple-butik i Portland, Oregon, sidste fredag. Dette var det tredje tilfælde af optøjer i en periode på fem dage.

Portlands politistyrke var klar over, at der var fare på færde, da den lokale Antifa-gruppe på forhånd havde meddelt, hvornår deres aktion ville finde sted. Men som sædvanligt var politiet fuldstændig tilbageholdene, når det kom til at stoppe de voldelige venstreorienterede ekstremister.

Anddre steder blev en række brande antændt, og et antal butikker samt en kirke blev hærget.

De voldelige optøjer, som også omfattede en bil, hvorfra der blev affyret en række skud, resulterede kun i fire anholdelser.

Kilde:
Breitbart


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • det er heldigvis corona fri når det er Negere og Antifa der udføre fredelige protester, så ingen grund til bekymring for dem der tror på Covid narrativet.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //