USA: Næsten en fjerdedel af de republikanske mænd har et positivt syn på hvid nationalisme

USA: En ny meningsmåling fra USA viser, at hvid nationalisme har større opbakning blandt hvide, end de fleste tror.

Foto: Patriot Front.

En ny meningsmåling fra USA viser, at næsten en fjerdedel af de republikanske mænd enten har et »meget positivt« eller »noget positivt« syn på hvide nationalister, ifølge newsweek. Af disse havde 11% et »meget positivt« syn på grupperinger dedikeret til hvid nationalisme.

Den samme meningsmåling viste, at 17% af mændene, der beskrev sig selv som demokrater, havde forskellige grader af positive opfattelser af hvide nationalister.

Disse resultater er fascinerende, fordi de skal ses i kontekst af en massiv propagandaoffensiv fra massemedierne i USA mod hvid nationalisme, der har været vedvarende siden »Unite The Right«-demonstrationen i Charlottesville i 2017, altså næsten fire år nu. Denne offensiv er også intensiveret siden 6. januar med gentagne udtalelser fra præsident Joe Biden om, at såkaldte »hvide ekstremister« udgør den største terrortrussel mod USA. Samtidig ignorerer amerikanske myndigheder den massive voldsbølge, der har fejet hen over USA som følge af BLM-æraen, der gjorde det umuligt for politiet at bekæmpe sort kriminalitet.

Undersøgelsen er yderligere et bevis på, at selv et næsten totalt jødisk mediemonopol har sine begrænsninger, når det kommer til at få hvide for at forsvare meninger, der er imod vores egne interesser, igennem propaganda.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Så er det synd at de kun har to partier at stemme på som begge er Jødisk kontrolleret, man må håbe at de begynder at se på de alternativer der er og bakker op om dem


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //