Video viser person med kønsidentitetsproblemer og hans morbide adfærd

USA: I en bemærkelsesværdig video konfronteres en mand iført dametøj der er på vej ind på et offentligt dametoilet. Personen viser sig at have en viral fortid, hvor han angreb “fejlkønnere”.

Da en sminket person med kønsidentitetsproblemer iført dametøj forsøger at gå ind på dametoilettet, stoppes han i døren af en anden mand, der forklarer:

— Min datter er derinde, og ingen mand skal være der. Forstår du?

Personen svarer derefter:

— Jeg er ikke en mand.

— Du er en mand, så opfør dig som en mand, siger faren, hvorefter den nu tydeligt irriterede person med kønsidentitetsproblemer, der fortsætter med at angribe sin samtalepartner, svarer:

— Så gør noget ved det, kælling, giv mig en grund til…

Faren gentager sin opfordring:

— Du er en mand! Opfør dig som en!

Han tilføjer:

Hvorfor opfører du dig sådan? Jeg er en mand – og det er du faktisk også! … Herre, du vil få problemer, hvis du fortsætter med at gå ind på damebadeværelser, advarer faren og fortsætter:

— Nogen vil gøre noget imod dig. Jeg siger bare sandheden.

Adskillige seere har på sociale medier konstateret, at personen i denne video er den samme person, der gik viralt i 2019, efter at en mand i en spilbutik henvendte sig til ham med ordet “sir”. Den opvakte person gjorde det klart på det tidspunkt med al ønskelig tydelighed, at han foretrak at blive omtalt som “dame”. Også denne begivenhed er dokumenteret i en video, der er tilgængelig på blandt andet YouTube.

— I skal give mig mine f***ing penge tilbage! kan man høre den utilfredse person råbe til en ansat hos GameStop. En anden person i butikken svarer derefter:

— Undskyld mig, sir, der er en meget ung mand herinde, så I skal passe på jeres sprogbrug.”

— I skal sige “dame!” råber personen iført dametøj vredt, hvorefter han gentager ordet “dame” igen og igen – som i ekstase.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //