For at vise modstand mod racefremmede, som overfalder danskere, lavede Den Nordiske Modstandsbevægelse en stor aktion på Albertslund station

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Den 14. februar blev 17-årige Marcus Alexander Aroli overfaldet af en gruppe racefremmede på Albertslund station. Disse former for overfald mod danskere af racefremmede sker oftere og oftere, og det er ikke noget, som vi i Den Nordiske Modstandsbevægelse vil acceptere! Derfor viste vi vores modstand mod denne form for overfald, og det system som tillader det, ved at ophænge store mængder af propaganda for vores bevægelse på gerningsstedet. Vi er de eneste som kan, vil og forsøgere at stoppe dette vanvid!

Marcus var sammen med sin søster og hendes veninder, da en stor gruppe racefremmede slog, sparkede og endda forsøgte at skubbe Marcus ud foran et tog fredag aften klokken 22. Ingen af disse fremmede vidste, hvem Marcus eller nogle af piger var. Marcus udtalte sig til TV2 Lorry, at “Jeg kunne ikke beskytte min søster, og det var det mest forfærdelige ved det hele. Hun stod og græd og råbte til mig, at vi skulle dø.”

Denne form for angreb er ikke bare et angreb på en tilfældig ung dansker, men på hele det danske folk! Disse fremmede bliver inviteret hertil af forræderiske politikere, derefter terrorisere de fremmede den danske befolkning gennem angreb som dette, voldtægter af danske piger og til tider også dødelige terrorangreb.

Det vil vi aldrig acceptere i Den Nordiske Modstandsbevægelse! Vi vil bekæmpe dette system, som tillader denne hverdags-terror og endda hjælper disse horder af fremmede hertil!

Hvis vi ikke stopper indvandringen og begynder at sende disse mennesker hjem, hvor de hører til, så vil danskerne på sigt blive en lille hadet minoritet i vores eget land. Hvis det sker, så vil angreb som det på Marcus blive hverdagen for utrolig mange danskere. Hvis vi ikke stopper indvandringen og starter hjemsendelserne, så vil det danske folk ophøre med at eksistere om nogle ganske få generationer. Denne udvikling må og skal stoppes!

Disse nederdrægtige angreb som det vi så mod Marcus, kan kun foregå fordi disse horder af racefremmede er kommet ind i vores land. Det er vigtigt at vi ikke kun fokusere på selve indvandringen, men også hvorfor indvandringen startede, og hvad der holder den kørerne. Det er ikke muslimerne som arbejder for at nedlægge grænser, promoverer multikultur eller arbejder fuld tid på at importere racefremmede til Europa. Vi skal tage fat om roden til problemet, så dette aldrig kan se igen!

Folket må stå sammen, og vi må organisere og forene os, fremfor at kæmpe en enorm skæbnekamp som fragmenterede autonome grupper. Jeg vil ikke bruge ét sekund mere af min tid på at henvende mig til kujonerne, men til alle i andre, som bekymrer jer og kan se, at vi befinder os på en nedadgående kurve, som fører til total forfald og udslettelse, vil jeg sige; Kampen behøver jer. Sejren kræver, at vi alle står sammen og viser styrke og fællesskab, fælles retning og stiller det kompromisløse krav, at vort folk har ret til at eksistere!

Vi har brug for helte i denne kamp. Heltemod indebærer utrætteligt, at hengive sig til en stor idé – at lade sig fortære i flammen af et mægtigt ideal. Det indebærer, at lade det store ideal forme ens liv og sjæl, og det indebærer, at blive berørt, besat og føle sig kaldt til en opgave større end livet.

Denne store idé er nationalsocialismen og kaldet større end livet, er sit folks fremtidige eksistens på denne grønne jord. Kan du se, at noget er galt i Danmark, må du være stærk, ikke svag. De svage taler om handling, mens de gemmer sig bag skrivebordet. De stærke er de, som trodser den mulige stigmatisering, fyringen fra arbejdspladsen, og vennerne som begynder at se skævt til dem, fordi de tager del i kampen. Men hvad er arbejde, penge og popularitet alligevel værd, når du om 10 år har mistet arbejdet til billigere racefremmed arbejdskraft – eller om 100 år når alt hvad du og din slægt var, eller nogensinde kunne blive, er forsvundet og glemt?

Vær stærk for din broder og søster, din hvide slægt, dit folk. Sammen har vi alle muligheder for at være storslåede, men kun sammen. Kun sammen og organiserede og forenede med resten af Norden kan vi bryde forbryderens jerntag i Norden og Europa og drive både de racefremmede indvandrere og anden fremmed magt ud af Danmark.

Den Nordiske Modstandsbevægelse vil stå som den centrale aktør i en fremtidig revolution, hvor drivkraften vil være folket, folkets ønske om selvstændighed uden suverænitetsafgivelse til fremmede magter, uden slavebinding til forbryderrenter, uden fremmedes indblanding i dansk politik; en revolution, som befrier os fra de fremmede, som sikrer vores eksistens og som løfter os til vores fulde potentiale. Kun Den Nordiske Modstandsbevægelse har for øje, via organisationens 9 punkter i Vores Vej, for alvor at bringe Danmark og Norden ud af det frie fald mod afgrundens bund og genopbygge både folket og nationen.

Så rejs jer og tag ansvar for jeres egne liv og vær med til at sikre fremtiden for vort folk. Tag del i kampen og fællesskabet og ansøg om medlemskab i Den Nordiske Modstandsbevægelse i dag!

    


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • SorteSlyngel says:

  Respekt – meningsfyldte aktioner som denne er at foretrække.

 • Rigtig god artikel og godt arbejde af dem der plastrede hele stationen til med det gode budskab!

 • Rigtig god artikel, med et MEGET vigtig budskab.
  Kom og deltag i kampen, om at sige fra overfor de voldelige racefremmede.

 • Fantastisk arbejde og energisk motiverende tekst!

  ”De svage taler om handling, mens de gemmer sig bag skrivebordet. De stærke er de, som trodser den mulige stigmatisering, fyringen fra arbejdspladsen, og vennerne som begynder at se skævt til dem, fordi de tager del i kampen.”

  Lige præcis – Snak er sølv. Handling er guld.

  For at vinde denne kamp skal vi vise styrke.
  Styrken er vores handling. Og vores handling overfor os selv – Vær den bedste version af dig selv! Bliv sund. Træn og hav en naturlig kost.

  Kun ved at være den bedste version af os selv, psykisk og fysisk, kan vi få andre til at følge os!

  Hil Sejr.

 • Stormfront88 says:

  Så fedt at se der er nogen der gør noget.
  Det er et smukt syn.
  De fleste laver bare de 3 aber.
  Ikke se ikke tale ikke høre.
  Så skal det nok gå.
  Flere ind i kampen det gør en forskel.
  God artikel og god aktion.
  Hil sejr

 • There is a war against white people in white countries. It is both physical and spiritual. Religion matters. If Denmark was an odinist majority country there would be no racial strangers in Denmark. The christian religion took race out of religion. My article “Nordic-Odinism” puts race in religion. Now we have our racial God and Goddess, Odin and Frigga, to serve. The more devotional service we do for Them the more They can help us. I am Danish descent.

 • Andersine says:

  Rigtig godt nogle reagere når vores såkaldte politikker ikke gør ,men fortsætter indporten af de racefremmede

 • Super godt skrevet. Kontant og ærligt.

 • Godt arbejde og god artikel… Skal selv ud at klistre hele Vendsyssel til i nærmeste fremtid… Fik lidt propaganda til at starte med, ved samtalen med Nordfront igår… Har lige bestilt masser af A4 ark papir og lim på tuber, så nu kommer printeren på overarbejde…. Håber at Nordfront får kæmpe tilslutning i fremtiden, så vi kan få alle racefremmede sendt retur…. Hil Nordfront…..

 • Anders Jonsson says:

  Mycket bra danska kamrater!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //