‘Vores Vej’ nu på alle nordiske sprog – også islandsk!

Vores Vej: Den Nordiske Modstandsbevægelses politiske program er nu blevet udgivet som pdf på islandsk og findes derfor nu på alle nordiske sprog.

Du finder det politiske program her på svensk, her på norsk, her på dansk, her på finsk og her på islandsk.

Desuden er Vores vej også blevet til engelsk og russisk.

Nordfront har kontaktet Den Nordiske Modstandsbevægelses leder Simon Lindberg for en kommentar:

-Det er fantastisk at vi officielt er aktive i 5 forskellige lande, hvor vi kæmper for det samme mål – som er formuleret i én tekst, der kun er oversat. Jeg tror faktisk at det er unikt i denne verden.

Vi spurgte også om vi kunne forvente Vores vej på flere sprog i fremtiden, og hvad formålet med oversættelsen til engelsk og russisk er, og vi fik følgende svar:

-Der bliver allerede arbejdet på flere oversættelser, og selvom det for det første ikke er første prioritet, og for det andet tager tid, så tror jeg, at vi inden for få år har oversat Vores vej til endnu flere sprog. Årsagen er kort og enkelt, at vi håber på at inspirere andre med vores kamp, og at vi ønsker at kæmpe for en moderne nationalsocialisme. Med en hvis tilpasning kunne Vores vej fungere som et manifest for politiske bevægelser på tværs af store dele af verden.

 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Stærkt. Vores Vej skal nå ud til alle over hele verden.

  • Godt arbejde.

  • I har glemt Færøsk, Nynorsk, Elvdalsk, Lappisk og Estisk. Og ja, jeg syntes vi burde inkludere Esterne og Lapperne, da Finnerne er i tættere familie med dem end med os, og Estland tikker endda om at blive en del af Norden så det bliver ikke ligefrem en Udfordring.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //