West Point-oberst: Biden ønsker at gøre hvide til en minoritet i USA

USA: Præsident Biden ønsker at gøre den hvide befolkning til et mindretal i USA, advarer oberst Douglas Macgregor, der sidder i West Point’s Board of Visits.

USA’s præsident Joe Biden til venstre.

Præsident Joe Biden og demokraterne ønsker at gøre hvide mennesker til e minoritet i USA gennem masseindvandring fra Mellemamerika og Asien, advarer oberst Douglas Macgregor, der har været en del af West Point’s »Board of Visitors« i de sidste seks måneder.

– Det er det, det handler om. Og jeg tror ikke, at der er nogen pointe i at sætte spørgsmålstegn ved det, sagde Macgregor, da han deltog i Frank Moranos podcast.

Motivet er blandt andet, at masseindvandring fra disse dele af verden er til fordel for demokraterne, der i øjeblikket fører over deres republikanske konkurrenter blandt disse grupper. Således kan deres greb om magten styrkes.

– Alt dette er en del af den store plan. Dette er hvad Biden og hans tilhængere vil have. De vil have et andet land. De vil ikke have Amerikas Forenede Stater.

Dette er ikke noget, som demokraterne værdsætter. Ifølge kilder i Det Hvide Hus forsøger de nu at gøre noget ved Macgregors holdning.

VIA:
Nordfront

Kilde:
Daily Mail


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Torben Have says:

  Desværre er det ikke kun USA`s præsident, der indtager denne holdning.
  I hele den vestlige verden vrimler det med den form for psykopatiske og sindsyge politikere, der ikke lægger skjul på, at målet er udslettelsen af den hvide race.

  Kort sagt: Vore ariske nationer, vores kultur og vor race er i hænderne på vore fjender!

 • Anonym says:

  Ja, men det behøver ikke være sådan. Vi kan tage vor egen skæbne i vor egne hænder igen!

 • Brian N says:

  De Radikale ønsker at gøre hvide til en minoritet i Danmark.

 • Martin says:

  Den plan bliver forsøgt i mange vestlige lande


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //