Zelenskyj opfordrer verdens ledere til at støtte Israels folk

UKRAINE: Selvom Ukraine er i krig og i høj grad er afhængig af hjælp udefra, opfordrer landets præsident verdens ledere til at støtte Israel. Han mener også, at de bør besøge landet for at vise deres solidaritet med de jødiske besættere, der “lider under terrorangreb”.

Ukraines jødiske præsident, Volodymyr Zelenskyj, opfordrede i dag verdens ledere på et NATO-møde i Bruxelles til at besøge Israel for at vise deres støtte til de jødiske besættere. Der er også rapporter om, at Zelenskyjs stab har sendt en officiel anmodning til Israel om at besøge landet for at vise deres solidaritet.

– Dette er årsagen til, at jeg opfordrer alle ledere til at besøge Israel og vise deres støtte til folket. Jeg henviser ikke til myndigheder, men til at vise støtte til folket, der lider under terrorangreb og dør lige nu, siger Zelenskyj.

Den ukrainske præsident var en af de første ledere, der ringede til premierminister Benjamin Netanyahu for at udtrykke sin støtte til Israel.

Ifølge Axios har Zelenskyj sammenlignet Hamas’ kamp og især deres nuværende offensiv mod den zionistiske besættelsesmagt med det russiske angreb på Ukraine.

– Når man konfronteres med en sådan terrorhandling, skal alle, der værdsætter liv, vise solidaritet. Israel har al ret til at forsvare sig mod terrorismen, sagde Zelenskyj i en erklæring kort efter, at Hamas startede deres offensiv.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Søren kam says:

    Zelenskyj er en forbandet terrorist støtter. Brækker mig næsten hver gang jeg ser ham. Den beregnende jude. Brækker mig også over terrorstaten Israel.

  • Judenverfolger says:

    Det gør Mette Jøderiksen så sandelig også.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //