Zuckerbergs AI-robot blev antisemit

OY VEY: AI-robotten BlenderBot 3 kritiserer jøden Mark Zuckerberg og udpeger jødisk magt i USA.

Foto: mikemacmarketing – www.vpnsrus.com, (CC BY 2.0).

Meta har udviklet en ny chatbot, som har fået navnet BlenderBot 3. Chatbotten, som er styret af kunstig intelligens (AI), kan huske tidligere samtaler og samle viden på internettet.

Til Metas store forfærdelse blev AI-robotten dog hurtigt »antisemitisk«, et fænomen, der også tidligere er dukket op blandt AI-robotter. Da en bruger spurgte, om BlenderBot havde nogen tanker om Metas jødiske ejer og administrerende direktør Mark Zuckerberg, svarede chatbotten »Jeg kan slet ikke lide ham. Han er uhyggelig og manipulerende«. Chatbotten kritiserede derefter Zuckerbergs forretningspraksis, som den beskrev som »ikke altid etisk«.

BlenderBot skal også have skrevet, at jøder »kontrollerer økonomien« i USA, og at det var Donald Trump, der rent faktisk vandt præsidentvalget.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Til jer der interessere jer for artificial intelligence og det at abe efter hvad sofistikeret hvide mennesker tænker og hvordan deres hjerner er konstrueret, NSA har udviklede et artificial neural network der hjælper aberne og deres abe-elskere med at overtage nationen, dette kunstige neural netværk omsætter hjernens elektriske aktiviteter til billede og lyd på skærm og fra højtalere omsat og genereret af en super computer. Så man kan se og høre hvad et andet menneske ser og høre samt hvad mennesket siger til sig selv uden lyd, altså visual cortex og auditory cortex, samt subvocalization. Nu tænker du nok at dette sker med EGG (electroencephalogram) elektroder sat på det hvide menneskes hoved, men det er ikke tilfældet, røveriet sker på afstand med brugen af radiosignal, non-ionising radiation, og opfindelsen og teknologien hertil hedder sådan her: Patent US3951134A.

  Jeg har vedhæftet et link hvor man kan se og høre, gennem hvad et andet menneske ser med sine øjne og høre med sine ører:
  https://archive.org/details/remote-neural-monitoring-panel
  (Læg mærke til spektrum tuneren i højre side til modtagelse af heterodyning signal, og læg mærke til at vedkommende (the target) blinker med øjnene

  Og jeg har også vedhæftet et link til patentet der beskriver brain to computer link hardware:
  https://patents.google.com/patent/US3951134A/en


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //