1. MAJ: Demonstrationer i Ludvika og Kungälv

DEMONSTRATION: Redaktionen på Nordfront og Den Nordiske Modstandsbevægelses aktivister støtter i dag op bag de to store 1. maj-demonstrationer i Ludvika og Kungälv i Sverige.

Den 1. maj 2019 arrangerer Den Nordiske Modstandsbevægelse to demonstrationer under sloganet “Arbejdere mod globalisme – For en nordisk nation!”

Modstandsbevægelsen har allerede opfordret alle nationalister, anti-globalister og EU-modstandere i Norden til at deltage i de demonstrationer, som i dag bliver afholdt i Ludvika og Kungälv i Sverige.

Den Nordiske Modstandsbevægelses danske gren, samt hele holdet på Nordfront.dk, stiller sig i dag op i geleddet og støtter op bag de store traditionsrige demonstrationer, og derfor bliver der ingen direkte dækning af arrangementerne. Følg i stedet demonstrationerne på vor søsterside Nordfront.se.

Der vil på Nordfront i de kommende dage blive publiceret billeder og film fra demonstrationerne. Indtil da kan vore læsere her nyde en række film fra Modstandsbevægelsens tidligere demonstrationer.


 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Kristian Niss says:

    Ville ønske at danske fagforeninger prioriterede den danske arbejder, frem for at prioritere multinationale virksomheders profitmargin.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //