11. september og den israelske forbindelse: Ofrene fortjener svar

11. SEPTEMBER: Joseph Jordan fra National Justice Party undersøger Israels længe dækkede rolle i terrorangrebene 11. september 2001.

 World Trace Center efter angrebet. Foto: Jim Watson (CC Public domain)

Tyvårsdagen for 11. september er her, men familierne til brandmænd, politifolk, flypassagerer og kontorarbejdere, der døde den dag, mangler stadig svar.

I sidste måned udtrykte 1.800 slægtninge til ofrene frustration over den amerikanske regerings manglende gennemsigtighed om præcis, hvem der var involveret i mordene af ​​deres nærmeste.

I et brev til Joe Biden advarede de præsidenten om, at de havde til hensigt at gøre ham forlegen over for hele verden ved at forbyde ham at deltage i deres mindehøjtidelighed, medmindre han offentliggjorde alle sikkerhedsklassificerede dokumenter i forbindelse med hændelsen.

Bidens svar kom som en overraskelse. Han underskrev en præsidentordre, der straks vil starte gennemsigtighedsprocessen.

Men Biden lyver. Med hvad der kun kan beskrives som ren svindel, giver Bidens præsidentbekendtgørelse FBI fuld autoritet til at forhindre dokumenter, som de mener, offentligheden ikke bør se. Statens blackout vil fortsætte.

Meget er blevet skrevet om den potentielle forbindelse mellem angrebene den 11. september og den saudiske regering. Pressen hævder, at dette er den mørke hemmelighed, der bliver holdt tilbage for offentligheden.

På omtrent samme tidspunkt som Bidens meddelelse fortalte en FBI -agent, der undersøgte det indenlandske netværk, der hjalp kaprerne (hvor af 15 ud af 19 kom fra Saudi -Arabien) til CBS News, at saudiarabiske agenter i USA sammensværgede med mindst to af angriberne .

Den saudiarabiske forbindelse er blevet bredt omskrevet af selv almindelige akademikere, men omfanget af denne diskussion er fortsat begrænset.

Kort efter angrebene den 11. september mødtes USA’s ambassadør Robert Jordan  med kong Salman  i Saudi -Arabien, hvor han fremlagde beviser, der forbinder tal som  Omar al -Bayoumi – som FBI hævder var en saudisk efterretningstjenestemand – til kaprerne.

Ifølge Jordan var Salman og andre i den saudiarabiske stat chokeret over anklagen og fastholdt eftertrykkeligt, at den virkelige synder var Israel .

Det er den israelske forbindelse, der er stærkt undertrykt og skjult. Selvom denne forbindelse afvises af jødiske medier som intet andet end en latterlig antisemitisk konspirationsteori, er der mange fakta, der kan bekræftes. Disse kendsgerninger kan kun uddybes fuldstændigt ved en fuldstændig, uredigeret afsløring af FBI’s dybe engagement med israelske efterretningstjenester på angrebsdagen og i de følgende måneder.

I løbet af de sidste 20 år har journalister ved hjælp af journalister fra Freedom of Information Act (FOIA) afsløret dele af stærkt censurerede dokumenter, der har afsløret en gruppe israelske agenter, der er blevet kendt som “dansende israelere” (dancing Israelis).

Fem israelske statsborgere – Sylvian  Kurzberg ,  Paul Kurzberg ,  Oded Ellner ,  Yaron Shimuel  og  Omar Marmai – blev varetægtsfængslet, efter at vidner så dem filme og fejre fra et tag i Union City, New Jersey, mens fly ramte tårnene.

Disse mænd siges at have officielt arbejdet for et firma ved navn Urban Moving Systems, som blev registreret som ejet af en anden israelsk statsborger,  Dominik Suter .

Som et resultat af rapporter om deres mistænkelige adfærd blev israelerne stoppet af politisergent Scott DeCarlo .

Inde i den flyttebilen fandt politiet knivblade, tusindvis af dollars i kontanter, utallige pas og flybilletter, men intet flytteudstyr.

En af mændene, Sylvian Kurzberg, havde sit pas og en flybillet til Indien med en planlagt afgang den 12. september.

Paul Kurzberg havde et diplomatpas, identifikation der kun ejes af personer i aktiv tjeneste for den israelske regering.

Yaron Schmuel havde tyske og israelske pas i sit navn, samt en visumansøgning for at tage til Australien.

Oded Ellner havde i sin besiddelse 4.700 amerikanske dollars, gemt i en sok.

I deres besiddelse var også et Canon -kamera, der havde været brugt for første gang den morgen til at fotografere World Trade Center.

Dette var ikke noget almindeligt flyttefirma.

Efter deres anholdelser bekræftede både FBI og CIA, at mindst to af mændene var aktive Mossad-agenter. Deres flyttefirma var en dækkehistorie.

En rapport fra den jødiske avis The Forward fra 2002 omhandler hændelsen med yderligere intriger, da en højtstående FBI -embedsmand fortalte avisen, at mændene var en del af et Mossad -overvågningsteam, der uden tilladelse fra eller i koordinering med den amerikanske regering angiveligt har opsporet radikale muslimer i USA.

Politiet tilbageholdt mændene og forhørte dem aggressivt i over to måneder. De siges at have fejlet flere løgndetektortests og var generelt ikke samarbejdsvillige. De blev til sidst løsladt uden kriminelle anklager, efter at medlemmer af Bush -administrationen personligt greb ind, samt flere magtfulde jødiske grupper, hvilket ifølge en FBI -agent førte til, at flere spor ikke blev undersøgt ordentligt. Mændene flygtede derefter til Israel.

I en relateret hændelse blev de registrerede ejere af det falske flyttefirma, de israelske borgere Dominik Suter og Ornit Levinson-Suter, blev udsat for et raid af FBI den 13. september. Agenterne beslaglagde alle computere og forhørte Suter.

Den 12. oktober 2001 vendte politiet tilbage til virksomhedens lokaler for at følge op på efterforskningen, men fandt ud af, at hele bygningen var blevet helt forladt. Suter og hans kone havde pludselig forladt deres levebrød og forsvandt.

Senere i maj 2002 blev en liste over 9/11 mistænkte, leveret af udenlandske regeringer, lækket . Ved siden af ​​navnet på den berygtede  Mohammad Atta  var Dominik Suter og en forkert stavet version af navnet på Ornit Levionson-Suter.

Det blev bekræftet, at de var rejst til Israel, men i en opfølgning, der har forvirret mange af dem, der har fulgt udviklingen omkring den 11. september gennem årene, ser det ud til, at Suter flyttede tilbage til USA i 2010’erne og lever og arbejder i Californien.

Oplysningerne, der forbinder Israel med 9/11 angrebene, går langt ud over Urban Moving Systems -sagen. Mindst 60 israelere, mange med direkte forbindelser til Mossad, blev
anholdt og deporteret fra USA i månederne efter 11. september.

Med krigen mod terror nu overstået er det stadig ikke klart, hvad Afghanistan, Irak, Syrien og andre lande i Mellemøsten, som USA siden har ødelagt, havde at gøre med angrebene den 11. september, som vi var fortalte var en provokation.

I stedet for at ødelægge et netværk af sammensværgere, der hjalp angrebene på World Trade Center, følger de amerikanske krigere et forløb, der er skitseret i et dokument, der blev skrevet i 1996 af en række jøder med støtte fra Benjamin Netanyahu. Mange af forfatterne til notatet A Clean Break: A New Strategy For Securing The Realm ville senere blive højtstående embedsmænd i Bush -administrationen.

De jødiske profeter, der skrev det strategiske dokument, ønskede at bruge amerikansk militær magt til at liberalisere den islamiske verden, fjerne Saddam Hussein  fra magten i Irak og oprette terrorformidlere til at starte en borgerkrig i Syrien, fem år før 11. september. Forfatterne gør det klart, at dette ikke handler om USA’s nationale sikkerhed eller det amerikanske folks bedste, men udelukkende om at hjælpe Israel med at ekspandere.

Et år senere i 1997 blev den jødiske tænketank Project For A New American Century grundlagt i USA, bemandet med mange af de samme jøder, der var involveret i The Clean Break -notatet. I rapporten Rebuilding Americas Defenses gik de ind for de samme mål, som de skitserede i notatet, men advarede om, at det ikke ville være muligt at sælge denne politik til det amerikanske folk “i mangel af en katastrofal og katalyserende begivenhed  som en ny Pearl Harbor “.

Det er på tide, at det amerikanske folk får alle fakta om 9/11 på bordet, ikke kun dem, der er relateret til Saudi -Arabien, der i stigende grad ligner en afledningsmanøvre, men også i forhold til Israel.

Der er en forbindelse mellem det, der skete den 11. september, og den israelske stat. Kun gennem demokratisk åbenhed, med fuld offentliggørelse af alle dokumenter, der er relateret til rollen som alle udenlandske aktører, der er involveret i terrorangrebet, kan de næsten 3.000, der døde den dag, endelig hvile.

/ Joseph Jordan

Først udgivet af National Justice Party .


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Fly?!

  Originalteksten til artiklen lyder:
  “The 20th anniversary of 9/11 is here, but the families of firefighters, police officers, airline passengers and office workers who perished that day have yet to find closure.”

  Det er vist STADIG et værre miskmask af teorier, der florerer omkring 9/11, og hvad der i det hele taget SKETE, helt præcist. Og selv i alt-media og “truth movements” kører der modsatrettede forklaringer.

  Men ér det total sølvhattesnak, at konstatere at der IKKE VAR NOGLE PASSAGERFLY?!

  Fx russiske Dimitri Khalezov har lagt meget arbejde i opklaringen og i denne kompilering af klip fra den tidlige mediedækning på dagen, er det ÅBENLYST at vidnerne IKKE så “fly ramme tårnene”. De så, og MÆRKEDE *eksplosioner*, — og disse “fly” er højst sandsynligt skabt på computer og kørt over de sædvanlige hjernevaskende “nyhedsstationer” (CNN, NBC, BBC) og det er DISSE klip, der går igen og igen og igen, den dag i dag.
  Den vågne seer kan da ved selvsyn SE i nedenstående video, at MANGE øjenvidner på dagen IKKE så nogle fly ramme!

  Et menneske kan blive traumatiseret af bomber tæt på sig, og hvis et altædende mediebillede kan overbevise folk om, at der VAR fly — jamen, så VAR der da fly! Vover du at påstå andet??

  Og fjenden kan naturligvis altid betale nøglepersoner og “vidner” til, at udtrykke at der selvfølgelig VAR fly!!

  Dén videovinkel hvor et fly, der forsvinder ind i det ene tårn (stål! Det er ikke legotårne!), som en kniv der skærer i blødt smør, burde lukke diskussionen, men åbenbart ikke i en verden hvor medier og skærme kører psykologiske operationer igennem årtier!

  Der er andre argumenter for at der selvfølgelig IKKE VAR nogle PASSAGERfly, men ærlig talt – dette lille 1.5T sammendrag er ganske informativ i sig selv.
  (Det bliver sikkert slettet, så snart det får et vist antal views, men kan findes andre steder på nettet.)

  Eye witness testimonies of 9/11 explosions and analysis by Dimitri Khalezov
  https://www.youtube.com/watch?v=08vx4cstiMs

 • Tag din medicin JM

 • Hej Anonym. Elendigt forsøg på at lege “trold”.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //