Tyrruner på Grønland

Sympatisører af Den Nordiske Modstandsbevægelse har opsat klistermærker i området omkring Nuuk på Grønland. • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Heinrich says:

  Hej med jer.

  Hvordan forholder modstandsrørelsen sig til det grøndlanske folk. Ser i grønlændere som danskere og på samme intellektet som os.
  Hvordan forholder i jer til Grønland som dansk koloni?

  • Kristian Niss says:

   Godt spørgsmål.

   For det første er “det grønlandske folk” det danske folk. Hvad jeg tror at du refererer til er inuitterne. Inuitterne er gæster på Grønland, så man kan ikke kalde Grønland for en koloni.
   Om de skal have lov til at blive der er et spørgsmål som jeg ikke kan svare på. Det kommer nok meget an på hvor “frække” de er over for danskerne. Som det står til nu vil jeg hælde til at sige, at de ikke er velkomne, og at de skal rejse tilbage til Canada eller Sibirien hvor de kom fra.

 • Heinrich says:

  Altså, grøndlænderne er ariske nordboere fordi vi kom i vikingetiden? Jeg skal bare være sikker, så alt der der med fangerkultur osv. Er invandrekultur og de skal rejse hjem til hvor de kom fra? For 1000 år siden?

  • Kristian Niss says:

   “Grønlænderne” er de etniske danskere der bor på grønland.
   Inuitterne ser markant anderledes ud end os og er gæster på Grønland.
   Efter min personlige mening kan vi ikke tolerere forsøg på at underminere dansk suverænitet.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.