12-årige Lola blev fundet halshugget i en kuffert i Paris

MULTIKULTUR: I weekenden blev en 12-årig pige fundet halshugget og lagt i en kuffert i Paris. Fire algeriere er nu varetægtsfængslet, mistænkt for drab.

Lola Daviet blev myrdet i en alder af 12, af fire afrikanere. Foto: Facebook/Delphine Daviet.

Det var lørdag, at det første gang blev rapporteret, at en 12-årig pige blev fundet død i en kuffert i Paris. Pigen blev halshugget, bundet på både hænder og fødder og havde tape i hele ansigtet, da hendes lig blev fundet.

Pigen blev meldt savnet af sine forældre fredag ​​eftermiddag, da hun ikke kom hjem fra skole. Liget blev fundet ikke langt fra lejlighedsbygningen, hvor hun boede, oplyser franske medier.

Pigens mor, Delphine Daviet, har offentligt oplyst, at det er hendes datter Lola Daviet, der blev fundet død i kufferten.

 

Afrikanere blev set flytte liget og købe en croissant

Overvågningsbilleder fra området viser, at Lola følger en nordafrikansk kvinde ind i pigens boligbyggeri, men uden at gå til sin egen lejlighed. Den samme nordafrikanske kvinde blev senere set bære en kuffert ud af bygningen, den samme kuffert, som pigens lig senere blev fundet i.

Vidner fortæller, at de har set den afrikanske kvinde bære kufferten, og at hun skal have bedt om hjælp til at bære den. Vidnerne vidste ikke, at der var et lig i kufferten.

I den tid, hvor afrikaneren slæbte kufferten med sig, skulle hun have stoppet på en cafe for at købe en croissant, skriver The Sun.

Franske BFMTV skriver, at fire algeriske statsborgere er blevet anholdt, mistænkt for involvering i mordet, inklusive kvinden, der bar kufferten. I løbet af weekenden efterlod hundredvis af mennesker blomster og tændte stearinlys uden for Lolas lejlighedskompleks.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Okay, kan det blive mere bizart? Man tror ikke sine egne øjne, når man læser sådan en nyhed. Det er jo fuldstændigt fucked up.
  Jeg måtte lige se hvordan “vores” egen TV2 nyhedskanal serverer højdepunktet fra multikulti eksperimentet. [Sarkasme]
  De skriver at tragedien i Frankrig er blevet gjort til et politisk slagsmål og afrunder deres artikel med et citat fra den franske indenrigsminister, Darmanin:

  “- Tingene er blev håndteret under forhold, som, jeg tror, er ​​uforudsigelige, især da personen selv er kendt som et offer for vold i hjemmet, sagde Darmanin og stillede samtidig skarpt på kritikken fra højrefløjen:

  – Ud over et drama, der berører en familie, er der en masse uanstændighed fra folk, der forvandler denne historie til et politisk tema.”

  Sådan afrunder og hermed konkluderer TV2 deres korte skildring af sagen. Wow.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //