13-årig pige gennembanket af en gruppe racefremmede

MULTIKULTUR: En 13-årig pige blev slået og sparket af en gruppe racefremmede drenge, der troede, hun var en anden. Efter overfaldet blev pigen tilbudt 100 kr. for ikke at gå til politiet.

En kun 13-årig pige fra Allerød blev lørdag aften udsat for et voldsomt overfald, da hun mellem 21 og 21.10 befandt sig i Gentofte sammen med nogle veninder.

Det oplyser Nordsjællands Politi i døgnrapporten.

Pigen havde sammen med veninderne været til IsDisco i Gentofte Sportspark, da de var på vej mod McDonalds. Her gik de ad Ved Stadion til Brogårdsvej, og foran dem gik en gruppe på fem racefremmede drenge.

Da pigerne nåede under en bro på Brogårdsvej, kom en af de forangående drenge pludselig hen til hende, hvorefter han tog fat om hendes hals og trak hende ned på jorden.

Efterfølgende kom tre af de andre drenge fra gruppen også hen og sparkede pigen, mens de også slog hende på siden af kroppen og i ansigtet.

Opdagede det var en pige

Ifølge politiet gik det imidlertid pludselig op for drengene, at de slog på en pige, hvorefter de sagde til hende, at de havde forvekslet hende med en anden.

Derefter tilbød de pigen 100 kroner, og at hun kunne slå dem, så de på den måde ‘stod lige’. Det afviste pigen dog ifølge politiet.

I stedet meldte hun dagen efter episoden til politiet, som nu søger vidner til episoden.

De fem drenge – hvoraf det altså kun var fire af dem, der deltog i volden – beskrives således:

A: Udenlandsk af udseende, mørkt hår, spinkel af bygning, ca. 140-150 cm høj, ca. 14-15 år, iført en hvid hoodie, sorte bukser, sorte sko, samt en sort cap. Talte dansk med accent og kunne tale et udenlandsk sprog.

B: Udenlandsk af udseende, herunder helt mørk i huden, ca. 170-180 cm høj, ca. 14-15 år, iført hvid/blå/grå jakke, sorte bukser og sorte sko. Talte dansk med accent og kunne tale et udenlandsk sprog.

C: Udenlandsk af udseende, mørkt hår med krøller på toppen og kort i siderne, ca. 170-180 cm høj, 14-15 år, iført en sort bomber jakke, sorte bukser af mærket Nike. Medbragte sort Carharrt skuldertaske. Talte dansk med accent, og kunne tale et udenlandsk sprog. Han havde desuden et stort mellemrum mellem fortænderne.

D: Udenlandsk af udseende, spinkel af bygning, ca. 160 cm høj, 14-15 år, kort mørkt slikhår, iført en mørkeblå sweatshirt med et rødt logo foran, sorte bukser og sorte sko, briller. Talte dansk med accent og kunne tale et udenlandsk sprog

E. Udenlandsk af udseende, spinkel af bygning, ca. 140-150 cm høj, ca. 14-15 år, iført en grå langærmet trøje samt sorte bukser og sko. Talte dansk med accent og kunne tale et udenlandsk sprog.

Kilde:
Ekstra Bladet

Læs også:
Racefremmede begramsede unge piger under gadefest i Esbjerg
Mindreårig dreng holdt fanget i over et døgn af racefremmede gerningsmænd
Unge racefremmede er seks gange mere kriminelle end jævnaldrende danskere


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Alle der skader vores folk, skal slås ihjel.

    • Antihumanist says:

      Enig. Sand modstand kræver et fanatisk standpunkt. Selvom mange danskere endelig er begyndt at indse, at racefremmede er etnocentriske og kun reagere med dominans, er det kun få der forstår, at jøden er årsagen til det hele. Racebevidsthed og antisemitisme er stærkt forbundet med hinanden, det skal nok komme!


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //