Racefremmede begramsede unge piger under gadefest i Esbjerg

MULTIKULTUR: En større gruppe af unge racefremmede mænd kunne tilsyneladende ikke finde ud af at holde fingrene for sig selv, da de i lørdags deltog i Gadefesten Tour i Esbjerg.

I hvert fald har Syd- og Sønderjyllands Politi modtaget henvendelser fra i alt seks piger, der blev udsat for blufærdighedskrænkelse under gadefesten.

Det skriver JydskeVestkysten, som har talt med politikommisær Ole Hillerup.

»En gruppe på fem veninder på 15-16 år var klokken 22.24 på Torvet udsat for et overgreb fra otte drenge eller unge mænd, der var sammen i en gruppe,« siger politikommissæren og fortsætter:

»De skulle have befølt pigerne på både bryster, bagdel og i skridtet. Pigerne blev opmærksomme på drengene i gruppen, og de har beskrevet dem som meget nærgående.«

Ifølge Ole Hillerup ringede de fem piger til politiet, da de sad i toget på vej mod Bramming.

De ønskede dog ikke at indgive en officiel anmeldelse, men ville blot orientere politiet om hændelsen, såfremt der skulle blive anmeldt flere lignende episoder.

Og det skete så senere på aftenen, hvor en 14-årig pige blev befølt uden på tøjet af en mand, som også forsøgte at kysse hende.

Det er dog på nuværende tidspunkt uvist, om denne episode hænger sammen med den tidligere på dagen.

Drengegruppen blev ifølge JydskeVestkysten beskrevet som værende udlændinge af de fem piger.

Politiet formåede senere på aftenen at finde frem til to af personerne på et diskotek i Skolegade.

Der er tale om en 19-årig mand fra Syrien samt en 20-årig mand fra Iran, som begge bor på asylcenteret i Hviding.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Asbjoern Nielsen says:

  Vores tålmådighed har sine grænser

 • 98% af danskere stemte for flere perkere så det er svært ikke at kalde det delvist selvforskyldt. Eftersom de er 15-16 år ville det nok være deres forældre der har en stor del af skylden, men det skal ikke overraske mig hvis disse piger også stemmer for flere perkere om nogle år. Ekstremt kvalmende. Folk vil ikke lytte, så de må føle.

  • Og selv Stram Kurs er et klovneparti. Rimeligt trist.

   • Asbjørn Nielsen says:

    Netop derfor er vores kamp så vigtigt. Der er ingen anden måde at rede vores folk!

   • Stram Kurs er lidt bagvendt på mange områder, ja. Såsom, at de er individualister og ikke kollektivister, og at de er Israel/jøde-venlige osv. Men hvorom alt er, vil jeg da ti gange hellere have Paludan som statsminister end sådan en vatpik som Mette Forræderiksen, eller Jakob Ellemann, som bliver stilstandspartiet venstres nye formand en af dagene.

    Jeg er imod demokrati, men nu hvor realiteten er, som den er, synes jeg, at det bedste er at stemme på partier, der i det mindste vil gøre noget ved muggi-problemet. Hver en stemme på et nationalistisk parti stjæler trodsalt magt fra de totalt landsforræderiske partier, så jeg synes, at man skal stemme, nu hvor der ikke ligefrem er udsigt til et Nationalsocialistisk diktatur lige foreløbigt.

  • Asbjørn Nielsen says:

   Langt de fleste stemmer ikke på de magthavene partier pga at de ønsker mere indvandring, men for deres økonomiskepolitik eller deres velfærdspolitik. Indvandringen er ikke populær og ville blive begrænset, hvis det stod til befolkningen.
   https://politiken.dk/indland/art5870964/To-ud-af-tre-vil-begr%C3%A6nse-muslimsk-indvandring

   • Sandt. Og det komiske heri er, at folk ikke fatter, at jo flere perkere, der er i Danmark, desto værre bliver deres egen privatøkonomi.

   • Så konklusionen er at materielle goder er vigtigere for danskere end deres børns fremtid.

    • Ja, det er sgu nok sådan de tænker, når alt kommer til alt. Men de skal nok nå smertegrænsen før eller tiden. Én ting er at være materialist, noget andet er ikke engang at kunne have råd til de mest basale livsfornødenheder – husleje, mad, regninger osv. Og med tiden, vil det være dét, der kommer til at ske. Lidt ligesom i USA, hvor folk knokler røven ud af bukserne på både to og tre jobs, og ikke engang kan forsørge deres familier.

     • Asbjoern Nielsen says:

      Forhåbentlig kommer vi til magten inden det går så galt, men det kræver at de danskere, der kan se problemerne er villige til, at ofre nogle af deres egne fornøjelser og gå ind i kampen.

  • Faktisk så viser undersøgelser at 64% af danskerne vil af dem.
   grunden til at de radikale, SF og Enhedslisten får så mange stemmer er fordi at imamerne siger til deres 300.000 følger at de skal stemme på enten Morten østergard eller Pernille Skipper.

   det er synd at de “fremmede” får stemmeret.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //