15-årig pige voldtaget af racefremmed

MULTIKULTUR: Offer fik trykket pude ned over ansigt i forbindelse med voldtægt.

En 20-årig racefremmed mand skal nu tage plads på anklagebænken i en sag, hvor han er tiltalt for voldtægt og voldtægtsforsøg i to omgange på mandens bopæl. Han nægter sig skyldig

Sagens første forhold omhandler voldtægtsforsøg, der udspandt sig om aftenen mellem kl 19 og kl 22 26. april i år. Her forsøgte han i følge anklageskriftet at voldtage en 24-årig kvinde, som han først begyndte at kysse og slikke forskellige steder på kroppen.

Anklageskriftet beskriver, hvordan han samtidig gramsede på hende, selvom hun både skreg stop og græd og forsøgte at modstand.

Til sidst lykkedes det kvinden at løbe sin vej.

Sagens andet forhold handler om fuldbyrdet voldtægt, der skete ved midnatstid 2. august i år. Her var offeret en 15-årig pige.

Anklageskriftet beskriver, hvordan den 20-årige racefremmede tvang offeret ned på en sofa, hvor han holdt hende fast og samtidig lagde en pude over hendes ansigt.

Han fjernede puden, men truede med at lægge puden for hendes ansigt, hvis ikke hun stoppede med at gøre modstand.

Derefter voldtog han den 15-årige pige, lyder det i anklageskriftet.

KILDE:
Ekstra Bladet


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Alle der skader vores folk, skal slås ihjel.
  Vis ingen nåde.

 • Hvem er det endelig, der er skyld i, at vi har disse racefremmede i vores land, til at voldtage vores piger?

  Det starter måske med J og slutter på 109 lande.

  • Krautling says:

   I bund og grund er det os selv, der er problemet – os selv, som folk, vi skal arbejde med. Jøden og Muslimen er blot et symptom på vores egen kulturløse nihilisme. De er som endemiske virusser, der har al tid i verden og blot venter på svaghed i værten – og ja, den ene virus inviterer den anden indenfor, men de er begge to symptomer på vores egne fejl.

   Hvis vi havde haft en stærk kultur med stærke traditioner, havde æret naturen og vores ophav, og havde været racebevidste allerede tilbage i 40’erne, havde alt det her aldrig sket. Det er jo præcis derfor de ikke har lykkedes med det i f.eks. Japan, selvom de prøver – fordi Japanerne har stadigvæk kontakt til de gamle dyder, selvom deres samfund selvfølgelig også på mange måder er degenerativt.

 • “På mandens bopæl”? Så de tog hjem til en perker? Super dumt. Skyd ham.

  • Ja, ved ikke hvad hun havde regnet med der ville ske. Når man tager hjem til en perker, skal man forvente at blive voldtaget.

   • D. Drejer says:

    Alene det at hun tager hjem med en 5 år ældre perker kvalificerer hende til at blive brændt på det samme bål som undermennesket der hoppede på hende…

    Små piger med frelser-komplekser er skadelige for vores samfund, de ender med at vokse op og blive socialdemokrater, eller værre endnu, hopper ind i Enhedslisten.

 • Krautling says:

  Burn the coal, pay the toll. Sørgeligt, men forventeligt. Synd for pigen, at hendes forældre ikke har opdraget hende til ikke at engagere sig med vilde dyr.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //