Demonstrerer med Den Nordiske Modstandsbevægelse i Uppsala den 1. maj

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Den Nordiske Modstandsbevægelses traditionelle hyldestdemonstration til den nordiske arbejder sker i Uppsala. Du møder vel op?

Siden 2016 har den nordiske modstandsbevægelse årligt demonstreret på arbejdernes dag, den 1. maj, for at præsentere et alternativ for folket i tider, hvor de gamle “arbejder” partier er blevet omdannet til indvandringspartier, der er fuldstændig dræbende for svenskerne såvel som danskerne. Naturligvis arrangeres der også en demonstration i år, og der er derfor indsendt en formel tilladelsesansøgning til de svenske myndigheder.

I 2018 blev der satset stort, og historie blev skrevet, da der for første gang i moderne tid blev arrangeret to nationale demonstrationer samtidigt forskellige steder – i både Ludvika og Boden. Sidste år blev det gentaget med demonstrationer i Ludvika og Kungälv samtidigt.

I år afholdes i stedet en større demonstration i Uppsala – en meget større by, der også er bedre placeret, så flest mulig mennesker kan komme dertil. Derudover er 1. maj en fredag ​​og starten på en lang weekend for langt de fleste arbejdere, hvilket gør håbet for et stort antal deltagere endnu større.

Nordfront har været i kontakt med Den Nordiske Modstandsbevægelsesleder Simon Lindberg for at stille tre spørgsmål om nyheden.

Hvorfor er dette år kun en demonstration den 1. maj?
Selvom det har været meget succesrig og banebrydende med dobbelt demonstrationer i 2018 og 2019, har vi ikke desto mindre oplevet, at der er dem, der af forskellige grunde ikke vælger at møde op, men som ville have mødt op, hvis vi i stedet havde samlet vores styrker et sted. Det er også blevet opfattet som lidt vanskeligt for nogle at komme til de mindre byer, hvor vi har arrangeret demonstrationer.

Uppsala er en stor by, der er godt beliggende tæt på både Stockholm og andre større byer, hvilket burde øge muligheden for de fleste til at deltage. Endvidere er Uppsala en meget smuk by, og hvor der er en lang tradition for national organisation, hvilket naturligvis forbedrer chancerne for, at det bliver en helt fantastisk dag!

Hvem kommer?
Alle mennesker, der synes, det ville være rart, hvis de nordiske lande også i fremtiden befolkes af hvide mennesker, er hjerteligt velkommen. Der kræves således ikke medlemskab af den nordiske modstandsbevægelse eller lignende, og der er ingen aldersgrænse eller andet.

Hvorfor deltage?
For at være med og dermed skabe forandring. Selv hvis du af forskellige grunde ikke deltager i kampen resten af ​​året, er det mindste du kan gøre, at melde dig ind den 1. maj. Hver deltagende person hjælper med at styrke det budskab, vi formidler til folket, at der er håb om forandring og for de korrupte magthavere; at vi er trætte af deres ondskab. Som en bonus kan jeg også garantere, at det bliver rigtig sjovt og at der vil være gode muligheder for at socialisere sig med ligesindede nordmænd og kvinder i alle aldre.

Begynd med at planlægge din deltagelse lige nu, og sørg for at besøge Nordfront for mere information, når det nærmer sig. Vi ses!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • 1 maj i Sverige. Bliver stort

  • Glæder mig

  • Christian says:

    Skønt! Så kan man vise hvem, der rent faktisk kæmper for arbejderne.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //