16-årig dreng forsøgt halshugget af racefremmede

MULTIKULTUR: En 16-årig dreng blev forsøgt halshugget af to jævnaldrende på en legeplads i Valby i december 2021. Først nu er sagen kommet for retten.

Den 13. december 2021 klokken 18:55 overfalder to racefremmede en jævnaldrende dreng på legepladsen overfor Kirsebærhavens Skole ved Kirsebærhaven i Valby, det skriver EB.

Der er tre tiltalte i sagen, to på 16 og en på 18, den ene 16-årige er tiltalt for drabsforsøg mens de to andre er tiltalt for vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter.

De to 16-årige kræves udvist af Danmark for bestandigt. På tidspunktet for overfaldet var de 15 år gamle.

Ifølge anklageskriftet var det den ene 16-årige og den 18-årige, som overfaldt offeret. Imens overfaldet stod på havde den 18-årige den anden 16-årige i telefonen. Han opfordrede dem til at »slå« offeret, hvorefter den 18-årige gav »ordren« videre til den 16-årige med macheten.

Først blev offeret tildelt en skalle, så han faldt til jorden. Så blev han stukket i højre side af ryggen, så han fik en stiklæsion, der var næsten fem centimeter lang og 3,5 centimeter dyb.

Mens det 16-årige offer stadig lå på knæ, blev macheten nu hugget ned i højre side af hans baghoved, så han fik en ni gange tre centimeter læsion i kranieknoglen med et underliggende brud af nakkebenet. Den 16-årige fik også en mindre blod- og luftansamling over den hårde hjernehinde under bruddet.

En læge skal under retssagen forklare om kvæstelsernes farlighed, men ifølge tiltalen var den 16-årige i livsfare.

Motivet til det voldsomme overfald er uklart, og de tiltalte er i mellemtiden blevet løsladt fra varetægtsfængsling.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • De seneste par dage har man kunne læse i anti-danske medier, hvordan der er frygt for bølger af ”nazi terror”, da nogle unge danskere har delt forskeligt kantet materiale online. Nogle yngre, og mere frustreret, over den anti-danske atmosfære, end andre. En anti-dansk atmosfære, som der netop leder til sådanne drabsforsøg, som beskrevet ovenfor.

  I morgen vil den anti-danske bevægelse i Danmark gå til mod demonstration, imod en anti-pædofil demo, som der bliver holdt, da nogle mænd i dametøj vil udføre et seksuelt farvet show, foran små børn. Kigger man nærmere på denne tendens, er dette ofte shows, der bliver reklameret til små Hvide drenge, og i morgen vil den anti-danske bevægelse gøre alt hvad de kan, for at dette fortsættes.

  Folkets Flamme skriver, at de på det kraftigste opfodrer, til at man møder op og demonstrere imod pædofili og de anti-danske.

  Den nationale gruppe ”Patrioterne Går Live” vil også møde op.
  Demonstrationen vil foregå foran biblioteket på Frederiksberg, ved Falkoner Plads 3, kl. 17.30.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //