17-årige Marcus Alexander Aroli blev overfaldet på Albertslund Station af en stor gruppe racefremmede

MULTIKULTUR: Marcus advarer efter overfald på facebook: “Hold jer væk fra Albertslund Station”. “Jeg kunne ikke beskytte min søster, og det var det mest forfærdelige ved det hele. Hun stod og græd og råbte til mig, at vi skulle dø.”

Dette er Marcus´ opslag:

“Jeg blev i går slået ned på Albertslund station. Der var en større gruppering til stede, men der var ca 9 personer ud af denne, som var involveret. Det var dog kun 3 af dem, som nåede at få fysisk fat i mig og bankede mig.

Da jeg forsøgte at undslippe, var der en fjerde der spændte ben for mig, så jeg faldt ned på jorden.

De forsøgte også flere gange at skubbe mig ned på skinnerne. Det sidste forsøg var da toget er ved at ankomme til perronen.

Mig og min søster var igår på Taastrup station og besluttede os for at tage ét stop til Albertslund station for at købe noget sodavand i 7/11 da der ikke ligger en i Taastrup.

Så snart jeg stiger ud af toget siger min søster og en af hendes veninder at de tror de kender dem (Eller ihvertfald havde hørt noget om dem før) de stod for enden ved indgangen til perronen.

Jeg spørger så hvad de mener, og før jeg når at tænke mig om kommer der en dreng ca 15 år med sort kryllet hår, han stiller sig provokerende op af mig af ingen grund og før jeg når at sige noget får jeg en knytnæve lige i ansigtet så min overlæbe flækker.

Jeg ved jeg ikke har mulighed for at beskytte mig selv eller min lillesøster da de er så mange, så jeg siger til min søster at vi er nødt til at gå med det samme. Så jeg går stille og roligt videre og begynder så til sidst at løbe da 2-3 af dem nu jagter mig, den ene får så ramt mig igen i hovedet denne gang på højre kæbe.

Jeg løber så videre indtil jeg når enden af perronen hvor der kun er togskinner. Derfra ved jeg jeg er nødt til at gå tilbage og komme forbi dem, så de slår mig selvfølgelig igen og min søster er grædefærdig.

Jeg falder så til sidst, og kan se han var tæt på at stampe mig i hovedet så ud af panik tager jeg en pose med 4 øl som jeg af panik slynger lige i hovedet på en af dem så de gik i stykker for at forsvare mig selv.

Jeg rejser mig så hurtigt op og løber mod udgangen fra perronen hvor jeg bliver spændt ben for af nogen andre indvandrere der står indendørs lige udenfor 7/11, jeg løber så tilbage mod perronen og ud på skinnerne. (Og det skal lige siges at de heldigvis ikke rørte min søster eller hendes veninder) de havde fuld fokus på mig.

HOLD JER VÆK FRA ALBERTSLUND STATION OM AFTENEN! – De er syge i hovedet, og kendte dem ikke engang. Det forfærdelige af det hele er at de kun gjorde det fordi der skulle ske noget af ren kedsomhed. JEG KUNNE HAVE VÆRET DØD!

Det hele skete ca kl 22 fredag aften på Albertslund station, de var omkring 30 personer i alt, mens kun 9 af dem var endten indblandet eller med til at tæske mig. Hvis der er nogen som har set eller hørt noget fra denne aften så kontakt politiet hurtigst muligt da de kunne finde på at gøre det igen…

DEL DEL DEL! Så de kan få deres straf”

Han opdaterede sit opslag og tilføjede dette “Der foreligger anmeldelse og politiet har siden overfaldet skete været på sagen. Og der blev også fortaget alarmopkald under overfaldet både fra min mor derhjemme og fra min søster, som var tilstede under det hele.”

Han blev interviewet af TV2 Lorry dagen efter. Du kan se interviewet her.

KILDE:
Marcus Alexander Aroli
TV2Lorry


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Kristian Niss says:

  Hvis ikke det var fordi at jeg kunne få op til fire års fængsel for at sige det ville jeg opfordre folk til at bære våben.

 • KorpenFlyger says:

  Hvad er det bare et godt tiltag af politiet ifølge Interviewet i TV2 Lorry – Så kan alle mand føle sig helt trygge for al fremtid…Bravo

 • Else Christensen: “Odinism is the religion of strength, vitality, pride, action, and life. It is heroism in the face of overwhelming odds that wins a glorious victory, and brings about the birth of a new world. Only heroism will produce victory.”


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //