26-årig araber idømt ti års fængsel for forsøg på terror

TERROR OG RETSSIKKERHED: En PET-agent kontaktede araberen via et forum på nettet, hvor PET-agenten tilbød våben og ammunition for 6800 kroner. Den 11. december 2019 købte Saad Magedy Saad Ali Shahien to pistoler, lyddæmpere samt 100 patroner af PET-agenten ved indkøbscenteret Fields og blev derefter anholdt og sigtet for terror. Sagen stiller spørgsmålstegn ved retssikkerheden for alle i Danmark.

I stedet for at få de lovede våben blev Shahien anholdt, og det samme gjorde flere andre, da politiet samme dag slog til i en stor aktion, der resulterede i flere forskellige terrorsager.

Shahien nægtede sig skyldig i forsøg på terror. Han forklarede, at han blandt andet ville købe våben, fordi han følte sig truet.

Men den forklaring købte byretten ikke og kaldte den ‘utroværdig’.

Forud for våbenkøbet havde en PET-agent skabt kontakt til Shahien via et forum på nettet. Han tilbød våben og ammunition for 6800 kroner.

Den pris kaldte mandens forsvarer, Janus Malcolm Pedersen, ‘nærmest foræringspris’. Han mente derfor, at PET-agenten havde været med til at fremprovokere forbrydelsen.

Vi kan ikke tillade os at have den retstilstand. Der er nogle rammer for, hvordan agenter kan tillade at opføre sig, sagde Janus Malcolm Pedersen i retten.

Et flertal af dommerne og nævningene i byretten udtalte dog ved skyldkendelsen, at den 26-årige ikke er blevet provokeret til at begå en handling, som han ikke allerede havde forsæt til.

Da den nu 26-årig mand i december 2019 ville købe pistoler og ammunition af en mand for at dræbe tilfældige danskere, ville han have så mange kugler som muligt og lyddæmpere, så han kunne fortsætte uden at blive opdaget.

Sådan sagde PET-agenten, der udgav sig for at være våbensælger, i retssagen mod to arabiske mænd, som onsdag blev afgjort i Københavns Byret.

Forklaringen var medvirkende til, at den 26-årige Saad Magedy Saad Ali Shahien onsdag er idømt ti års fængsel for forsøg på terror.

Kammerat dømt for brud på våbenloven

Den 27-årige Azwar Zarar, som gav den terrordømte 7000 kroner til at købe våbnene for, blev frifundet for forsøg på terror, da retten for tre uger siden afsagde skyldkendelse i sagen.

Til gengæld blev han kendt skyldig i at have givet sin kammerat penge til at købe våben og dermed været med til at købe dem. Det takserede retten onsdag til en dom på to år og ni måneders fængsel.

Desuden fik han en advarsel om udvisning. Det vil sige, at han står til udvisning, hvis han igen begår noget kriminelt.

Ved aktionen blev også Zarar anholdt. Politi og anklagemyndigheden mente, at han forsøgte at medvirke til terror ved at give Shahien penge til våbnene.

Dommere og nævninger lagde dog vægt på, at han havde forladt det religiøse miljø i 2016. De fandt det ikke bevist, at han var radikaliseret, eller at han kendte til sin vens terrorplaner.

Mens Shahien på stedet ankede dommen til Østre Landsret, valgte Zarar at tage betænkningstid. Han har nu 14 dage til at afgøre, om han vil anke.

Retssikkerhed

Uanset hvorvidt disse racefremmede havde tænkt sig at begå et terrorangreb, eller om de faktisk er uskyldige, så er PETs måde at fange disse racefremmede er dog et seriøst brud på fundamentale principper inden for retssikkerhed – myndighederne skal ikke opfordre borgere til at begå kriminalitet, for derefter at kunne straffe dem. Det er der flere grunde til. Først og fremmest for at politiet ikke aktivt gør, så uskyldige borgere bliver udsat for kriminelle handlinger, som ikke ville være sket, hvis politiet ikke havde opfordret til dem til at begynde med. Derudover for at sikre en fair håndhævelse af loven. Derudover for at sikre, at uskyldige mennesker ikke falder i en fælde og får lange straffe for forbrydelser, som de aldrig havde tænkt sig at begå.

Særligt er FBI, det amerikanske hæmmelige politi, blevet kendt for at undergrave politiske organisationer, frame private politiske aktivister, ødelægge omdømmet af politiske bevægelser og endda begå mord i navnet på politiske organisationer.

Tag f.eks. dette som et eksempel: FBI betalte lederen af ​​en satanistisk pædofil dødskult for at tage kontrol over en nationalistisk gruppe kendt som Atom Waffen.

Dokumenter indgivet i sagen mod Kaleb Cole, der af føderale myndigheder i USA er anklaget for at være en del af en Atomwaffen Division (AWD) og en sammensværgelse om at terrorisere journalister og minoriteter, har endelig bekræftet National Justice i sin afsløring i januar om, at Joshua Caleb Sutter, leder af en satanistisk, pædofil drabskult, som overtog Atomwaffen i 2018, længe har arbejdet for FBI.

Sutter har arbejdet for FBI siden 2003. I februar 2018 blev han betalt $82.000 USD for at tage kontrol over Atomwaffen og derefter omdanne gruppen fra en internetbaseret meme-gruppe til en berygtet »hvid overherredømme«- og moralsk korrupt terrorgruppe.

Skrifterne til Tempel ov Blood, en amerikansk undergruppe af Order of Nine Angles (O9A), ledet af Sutter og hans partner, FBI-informanten Jillian Hoyhar medvirket til at inspirere en nylig bølge af rituelle mord i Canada og Rusland.

FBI har også finansieret Sutters forlag, Martinet Press, der producerer noget af det mest umoralske og afskyelige skriftlige materiale, der nogensinde er skrevet, herunder grafiske fremstillinger af børnevoldtægt og massemord. I modsætning til de fleste sataniske grupper støtter Tempel ov Blood og Martinet Press ritualmord, ISIS-inspireret terrorisme, voldtægt og alle andre former for de mest afskyelige handlinger, et menneskeligt sind kan opfinde.

Den føderale regering har løjet om Sutters rolle i Atomwaffen gennem undladelse. Advokater, der repræsenterer Kaleb Cole, forsøger nu at gøre beviser mod deres klient ugyldige. Beviser stillet til rådighed af Sutter som følge af FBI’s åbenlyse uærlighed i sagen.

National Justice har interviewet mindst ti personer, der har været vidne til Sutters opførsel, samt FBI-agenter under dække, som han introducerede under sin overtagelse af Atomwaffen.

Statsagenter har anvendt medierne, ulovlige psykedeliske stoffer og teknikker til hjernevask mod en lille gruppe teenagere og unge voksne med den hensigt at omdanne dem til en mørkemand i det, der kun kan beskrives som en psykologisk krigsførelse.

Læs mere om det her.

FBI, Ku Klux Klan og mordet på små sorte piger

Tilbage i 1960erne blev Ku Klux Klan involveret i bombningen af 16th Baptist Church, en kirke for sorte i USA, som kostede 4 små piger livet. Gary Thomas Rowe Jr., en FBI-agent, var en aktiv deltager i bombningen af kirken, og ifølge de dømte klanmedlemmer, var han den eneste skyldige. Gary Thomas Rowe Jr. fik immunitet af FBI og afsonede aldrig en straf for mordene.

Rowe blev rekrutteret af FBI Special Agent Barrett G. Kemp i april 1960. FBI opdagede, at Klanen forsøgte at rekruttere Rowe, en mand kendt for sit arbejde med ATF, hvor han tilegnede sig viden og erfaringen i brugen af dynamit, hvilket var hvad der blev brugt mod kirken, og som nu søgte en karriere inden for lovhåndhævelse. FBI besluttede, at det, der gjorde ham til en god kandidat for Ku Klux Klan, også gjorde ham til en god kandidat til at være informant mod Klanen for FBI.

I 1975, da han stod foran Senatets komité, fortalte Rowe dem, at FBI kendte til og ignorerede hans deltagelse i de voldelige angreb på afroamerikanere, og at han også havde til opgave at forårsage friktion inden i KKK ved at have sex med nogle af Klansmændenes hustruer.

Rowe infiltrerede succesfuldt Eastview Klavern den 13 i maj 1960. Som informant infiltrerede han Ku Klux Klan for at overvåge og forstyrre organisationen, og opfordrede til vold som en del af FBI’s COINTELPRO-projekt. Han begyndte at modtage betalinger fra FBI for “ydelser”, og FBI-direktør J. Edgar Hoover godkendte personligt disse betalinger.

PET er aldrig blevet taget i noget lignende, forhåbentligt og formeneligt fordi de aldrig har gjort noget lignende, men de anvender metoder af sammen princip (at opfordre til og deltage i kriminel aktivitet) i deres arbejde.

KILDER:
Ekstra Bladet
Wikipedia


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Gode overvejelser


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //